İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hayirli bir teklif [tamamlandı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elmasgunes' Alıntı:
Bu başlık, benim aklımdaki (planları kağıt üzerinde tamamlanmış) bir projeyi gündeme getirmeme neden olabilir. Tabi katılım miktarının yüksek olacağını düşünmediğim için, sürekli olarak erteliyorum.
proje nedir, ipucu verebilir misin? bu arada birleşmemizin nedeni tek kalemde o kadar parayı veremeyecek olmamız. kredi kartım da yok.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Proje, webmasterların kendi aralarında para, kitap - giyecek gibi eşyaları toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması ile ilgili. Toplanan para ve eşyalar değişik yardım kuruluşları (Deniz Feneri, TEMA, TSK, vs.) aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Bu şekilde Türk web sitesi sahiplerinin ne kadar yardımsever oldukları vurgulanacak.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elmasgunes' Alıntı:
Proje, webmasterların kendi aralarında para, kitap - giyecek gibi eşyaları toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması ile ilgili. Toplanan para ve eşyalar değişik yardım kuruluşları (Deniz Feneri, TEMA, TSK, vs.) aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Bu şekilde Türk web sitesi sahiplerinin ne kadar yardımsever oldukları vurgulanacak.
bana göre böyle bir proje uygulanabilir. çoğumuz öğrenciyiz. ben eski giyeceklerimi ayırdım mesela 2 poşet duruyor kapımda. kitaplar desen onlar da aynı. deniz feneri projesinin sonuçlarına göre senin söylediğin projeyi uygulayabiliriz aslında.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop' Alıntı:
bana göre böyle bir proje uygulanabilir. çoğumuz öğrenciyiz. ben eski giyeceklerimi ayırdım mesela 2 poşet duruyor kapımda. kitaplar desen onlar da aynı. deniz feneri projesinin sonuçlarına göre senin söylediğin projeyi uygulayabiliriz aslında.
Web sitesi sahiplerinin kendi başlarına yapmaktan çekindiği ya da böyle bir imkan bulamadığı için bağış yapmaktan uzak kalıyor. Bu şekilde bir potansiyeli harekete geçirebileceğimize inanıyorum. Faaliyetlerin hepsi şeffaf şekilde yürütülecek ve sadece köprü görevi görülecektir. Web sitesi sahiplerinin bağışları, daha büyük organizasyonlara paylaştırılacaktır.

Tabi projeye katılım esas tıkandığımız nokta :rolleyes:

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
bence öncelik maddi yardım olmalı çünkü giyecek,kitap elbette olmassa olmaz ama insanın karnı doyacak ki bunlar işe yarasın.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
zaten bu tür bağış imkanları mevcut. adreslerinide saymışsınız zaten
bu kurumlar zaten " köprü " olarak kullanılmakta.
2. köprüye gerek olacağını sanmıyorum. kendi kişisel fikrim tabi.
bağış yapacaksam direkt alakalı siteleri kullanırım

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Haklısınız. Direk bağış yolu aslında en iyisi.

Proje sadece "birlikten kuvvet doğar" mantığına dayandığı için, herhangi değişik bir savunma yolu yok. Sadece web sitesi sahiplerinin adı birlikte alınacağı için, belki internete olan sempatiyi arttırır diye düşünmüştük.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
aslında bu internet kullanımına bağlı. Amerika'da uygulunsa bir derece ama Türkiye'de ne kadar ses getirir, orası düşünülür. Yine de bol şans tabi

K

Kerasus

Misafir
Böyle bir proje olacaksa katılırım, özellikle gücü yetenin gücü yettiği kadar paypal ile ödemesi mantıklı görünüyor.

G

gibigibiyim

Misafir
Simdi karar nedir,yurt disinda olanlar elmasgünes e paypal ile para göndersinmi?Eger gönderilecekse elmasgunes bana PP mailini verirse sevinirim.

Not: 1001dilek.com a yazi yazan maddi durumu zayif kücüklerimiz internetten degil mektup vasitasi ile hayallerini isteklerini ihtiyaclarini gönderiyorlar.Benim aklima burasi geldi buradan öncelikle karar verecegimiz bir kücügümüzün hayalini ihtiyacini yerine getirmeye calisalim en azindan belli araliklar ile toplu bir sekilde hareket edersek bence daha faydali olur.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Siz karar verin, bana iletilen tüm paraları direk olarak 1001dilek.com'a bağışlayacağım.

G

gibigibiyim

Misafir
Elmasgunes özelime lütfen PP ini verirsen sevinirim,hemen parayi göndermek istiyorum.

G

gibigibiyim

Misafir
Acilisi ben yaptim,PP ye ücreti gönderdim,hayirlisi olmasi dilegiyle.

saygilar.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben de istiyorum sayın moderatörüm. garanti hesabın varsa daha iyi olur, diğer bankalar için pazartesi elinde olur.

F

fatihhk

Misafir
Bence öncelikle bir hedef belirlenmeli diyelimki 600 YTL toplanmasına karar verildi.
Paralar yine elmasgunes'in hesabına yatırılsın ve elmasguneste para yatırıldıkca eger isminin açıklanmasını istiyorsa ismiyle birlikte yatıran arkadaşın yatırdıgı miktarı ve toplanması gereken kalan miktarı yazsın.bu sayede tatlı bir rekabet ortamıda oluşur diye düşünüyorum...

örneğin,

Bağış Yapan:elmasgunes
Bağış Miktarı:30 YTL
Kalan Miktar: 570 YTL

yada

Bağış Yapan: İsminin Açıklanmasını İstemiyor
Bağış Miktarı: 50 YTL
Kalan Miktar: 520 YTL

şeklinde...

Diyelimki o 600 YTL sıfırlandı bu sefer yeniden bir 600 YTL daha toplanmaya başlanır...
Görüşlerim bunlardır.Üzerinde düşünülüp&tartışılabilir.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herhangi bir miktar belirlenmedi ama bağış yapanların bağış tutarlarını forumda bildirmek istiyorum. Akılda herhangi bir soru işareti kalmaması açısından iyi olacaktır.

Bağış Yapan: gibigibiyim (iyinet kullanıcısı)
Bağış Miktarı: 72,5 YTL

Ayrıca isteyen arkadaşlara banka bilgileri gönderildi.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bağış Yapan: İsminin açıklanmasını istemeyen bir iyinet kullanıcısı
Bağış Miktarı: 40 YTL
---
Toplanan Bağış: 112,5 YTL

Ayrıca daha organize bir yardım projesi için hazırlıklara başladık. Umarım katılımı daha üst seviyelere taşıyabiliriz.

R10 forumlarında da bu bağış ile ilgili konuyu açtım. Katılımı bu şekilde genişletmeyi umuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5