- Reaction score
- 0
Arkadaşlar makalelerimi daha önce başka birisi için yazmıştım. Ancak kendisi ödememi yapmadığı için yayınlanmayan makalelerimin haklarını başka birine devredicem. 200 kelime, 250 kelime ve 400 kelimelik; bilgisayar, akıllı telefon, halı koltuk yıkama, otomobil, bilgisayar çevre birimleri gibi konularda makaleler vardır. Hepsi özgündür. Almak isteyenlere
Arkadaşlar şartım şudur. Acilen maddi olarak ihtiyacım olduğundan altta yer alan tüm makaleleri 130 TL'ye veriyorum. Normalde ücretleri 150 TL olmaktadır. Ama ben indirimli tuttum. Pazarlık sünnettir. Küçük pazarlık da olur. Almak isteyenler [email protected] adresine saat 14:00'dan sonraki tüm saatlerde mail atabilir. Makaleler hazır durumdadır. Anında ödeme yapabileceklere hemen gönderilecektir. Ödeme Paypal'dır.
200 Kelimelikler: 48 Adet
250 Kelimelikler: 4 Adet
400 Kelimelikler: 15 Adet
Arkadaşlar şartım şudur. Acilen maddi olarak ihtiyacım olduğundan altta yer alan tüm makaleleri 130 TL'ye veriyorum. Normalde ücretleri 150 TL olmaktadır. Ama ben indirimli tuttum. Pazarlık sünnettir. Küçük pazarlık da olur. Almak isteyenler [email protected] adresine saat 14:00'dan sonraki tüm saatlerde mail atabilir. Makaleler hazır durumdadır. Anında ödeme yapabileceklere hemen gönderilecektir. Ödeme Paypal'dır.
200 Kelimelikler: 48 Adet
250 Kelimelikler: 4 Adet
400 Kelimelikler: 15 Adet