İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hazır makaleler. Çok Uygun Fiyata

turkkazanc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar makalelerimi daha önce başka birisi için yazmıştım. Ancak kendisi ödememi yapmadığı için yayınlanmayan makalelerimin haklarını başka birine devredicem. 200 kelime, 250 kelime ve 400 kelimelik; bilgisayar, akıllı telefon, halı koltuk yıkama, otomobil, bilgisayar çevre birimleri gibi konularda makaleler vardır. Hepsi özgündür. Almak isteyenlere

Arkadaşlar şartım şudur. Acilen maddi olarak ihtiyacım olduğundan altta yer alan tüm makaleleri 130 TL'ye veriyorum. Normalde ücretleri 150 TL olmaktadır. Ama ben indirimli tuttum. Pazarlık sünnettir. Küçük pazarlık da olur. Almak isteyenler [email protected] adresine saat 14:00'dan sonraki tüm saatlerde mail atabilir. Makaleler hazır durumdadır. Anında ödeme yapabileceklere hemen gönderilecektir. Ödeme Paypal'dır.

200 Kelimelikler: 48 Adet

UzVKn.jpg

fqXaN.jpg

250 Kelimelikler: 4 Adet

yxkgl.jpg

400 Kelimelikler: 15 Adet

oGbKk.jpg

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5