İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hazır site sağlayıcıları arıyorum

BarUn

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Aralık 2007
Mesajlar
213
Reaction score
0
ÖNEMLİ: Bu konuyu bir araştırma için açıyorum, internet sitesi yaptırmak istemiyorum.

Arkadaşlar, hazır internet sitesi yaptırılan yerler arıyorum. Yani örneğin bir firmanın girip bir boş site satın alacağı, sonrasında içini kendi kendine doldurabileceği yani bir web tasarımcıya ihtiyaç bırakmayan, özetle "ücretli içerik yönetim sistemleri" arıyorum. Özetle; ücretli olarak kişilere/firmalara kendi sitelerini yapma olanağı sağlayan sistemler arıyorum.

Eskiden hatırımda böyle bir hizmet sağlayan bir firma vardı ama şimdi adını da, adresini de unuttum. Aynı zamanda bu hizmeti tek bir firmanın vermediğini de hatırlıyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 

BarUn

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Aralık 2007
Mesajlar
213
Reaction score
0
@Ümit; teşekkürler ama aradığım bu değil. Türkiye sınırları içerisinde ücretli olarak kişilere/firmalara kendi sitelerini yapma olanağı sağlayan sistemler arıyorum. (Aslında ilk mesajımda düzgün yazamamışım, bu daha açıklayıcı oldu :). İlk mesaja bu açıklamayı ekleyeyim.) Yine de bu siteden haberdar olmam iyi oldu, feyz alacağım bazı sistemlere rastlayabilirim. Teşekkürler :)
 

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mayıs 2010
Mesajlar
1,462
Reaction score
24
Konum
Maraşlıyık edem
rica ederim,bana cms'lerin ortak özellikleri hakkında araştırma yaparken denk gelmişti siizinde öyle bir araştırmanız var sanmıştım :) site çok güzel bir site :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst