İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Haziran Ayı Çeki Geldimi

Haziran Ayı Çekiniz Geldimi

• Evet Geldi

Kullanılan: 4 19.0%
  • Hayır Gelmedi

Kullanılan: 13 61.9%
  • 1. Çekim Geldi 2. Çekim Gelmedi

Kullanılan: 1 4.8%
  • Daha Çeklik Birikmedi Param

Kullanılan: 3 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    21

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kargoyu seçipte hala çeki eline ulaşmamış olanlar. En kısa zamanda 0 212 444 00 40'ı arasalar iyi olur. En azından konşimento numaralarını öğrenip www.dhl.com.tr üzerinden çekin ne durumda olduğunu öğrenebilirler. Çekim 27'sinde yola çıkmasına rağmen herhangi bir hareketlilik görünmüyor hala ilk çıkış yeri olan İrlanda'da gibi görünüyor. Telefonumu aldılar yurtdışına sorup durum hakkında bilgi vereceklermiş.

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
burdada aynı anket. daha önce dedim ya geldi:
26.07.2005 ödeme

google işini iyi yapıyor ödemeler düzenli.

H

HyperMan

Misafir
Ankete "Gelmez, çünkü beklemedeyim " şıkkı da eklenebilirdi...

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimki de express ama hala gelmedi, ilk defa express alalım dedik normalden daha geç gelcek galiba :D

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
DHL'den bugün aldığım bilgilere göre 62 adet express çek yollanmış Google'dan Türkiye'ye ama bir kısmında sorun çıkmış. Dosya açacaklarını söylediler konu hakkında.

S

SuperMp3.ORG

Misafir
benim çek hala gelmedi. güvenli expres istedim bende ilkk defa. artık istemem. dhl yi aradım conspento numaasaı mı ne onu istiyor. o numarayı nerden öğrenebiliriz ?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
radres' Alıntı:
DHL'den bugün aldığım bilgilere göre 62 adet express çek yollanmış Google'dan Türkiye'ye ama bir kısmında sorun çıkmış. Dosya açacaklarını söylediler konu hakkında.

peki bunalr türkiyeye gelmişmi gelecekmiş ?

ya analamdım kadın bana 60 dei kimi demiş 64 kimi dmeiş 80 bu giddikce uzuyormu nee

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
80 dehşet az yaw! kocaman TR'de sadece 80 çek mi alıyor.. 20% zaten en az çift çek alıyor. herhalde dhl dışında başka kuryelerde TR'ye çekle geliyor?

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyide ben 2 saatlik kazancımı dhl e vereceğime 2 hafta beklerim

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wasGer' Alıntı:
80 dehşet az yaw! kocaman TR'de sadece 80 çek mi alıyor.. 20% zaten en az çift çek alıyor. herhalde dhl dışında başka kuryelerde TR'ye çekle geliyor?

Telefon ile arayanlar olabilir mi ? Acaba ?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
zamanın vardsa beklemey verme tabi ama bir an önce ceki alıp tahsile vermek geliyor akla o yüzden 24$ gözden cıkıyor işte

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
boşuna adamları zengin etmek istemem
kaç aydır bekliyoz 1-2 hafta daha bekleriz ne olacak

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Postada kaybolma gibi riskleri göze alamadığım için şu ana kadar 130$'a da express seçtim 2000$'a da ama ilk defa hakkını veremediler 24$'ın.

Çekler DHL'nin kayıtlarına girmiş ama başka bilgi yok. Hala çıkış yeri olan İrlanda'da gibi görünüyor. Normalde Belçika üzerinden 3 gün içinde İstanbul'a ulaşması gerekiyordu.

Konşimento numarası müşteri hizmetlerinden öğreniliyor. Adını soyadını verirsen ve durumu açıklarsan sorun çıkmıyor.

Dosya açmışlar akşamüstü bir daha aradım. İşin garip tarafı herkeste sorun yok Malatya'da birine ulaşmış mesela express ile. Piyango kime vurduysa artık.

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
son dakika...

arkadaşlar,

pazartesinden beri DHL ile tel görüşmeleri yapıyorum. 3-4 defa ben onları , bir o kadarda onlar beni aradı bilgilendirme için.

yok adsense göndermedi, yok dublinde derken bu sabah yine aradım gelişme olmadığını söylediler. bende içimde artık yeniden isteriz çeki diye üstelemedim ve kapattım teli. bir daha DHL in aramasını beklemiyordum.

ve saat 12:00 gibi tekrar beni aradılar DHL den. dublinden gelen bilgiye göre "Google kendisi kargoları teslim etmemiş" dendi. acaba niye böyle oldu. ATILDIK desem adsense panelime girebiliyoum.

ne iştir anlamadım?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5