Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

HDFilm V.I.P Üyelik Denemesi Bedava!

gazoz agaci

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
denemesi-bedava-facebook.png

V.İ.P Üyelik DENEMESİ BEDAVA!!!

Saygıdeğer İyinet.com üyeleri, sitemizi keşfetmeniz için size 24 saat ücretsiz deneme süresi verilmektedir. Bu süreç zarfında sitemizden herşeyi tek link, son sürat indirebilir sitede bulunan tüm arşivden sınırsız yararlanabilirsiniz.

Toplamda 78 TB HD&3D-Bluray Film + DVDRip ve BRRip DivX formatlı binlerce yerli ve yabancı film + 500 üzeri yerli ve yabancı HD ve Divx Güncel DİZİLERİ 65 Gbps hat kapasitesi ile arşivinden yaralanmanız için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

İlgili Konuya ulaşmak için TIKLAYIN

HDFilm.com.tr

Gamerozzie

0
Üye
Açılan Konu
21
Sitenizi ve kampanyanızı çok beğendim. Avea Jett üserinden biraz zor. Tatilden döndüğümde bildiririm :)

Troypc

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
58
Böyle büyük bir ağ kurmuşsunuz, halen vbulletin tabanında idare etmeye çalışıyorsunuz ya aklım almıyor. Birine verin biraz para güzel bir sistem yapsın. Bu tür projelerin de sorunu bu zaten.

Böyle prodiksiyon kurmuşsunuz halen vB kullanıyorsunuz gerçekten çok kızıyorum.

Fikir başarılı. Tebrikler.

ImSoRy

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
Böyle büyük bir ağ kurmuşsunuz, halen vbulletin tabanında idare etmeye çalışıyorsunuz ya aklım almıyor. Birine verin biraz para güzel bir sistem yapsın. Bu tür projelerin de sorunu bu zaten.

Böyle prodiksiyon kurmuşsunuz halen vB kullanıyorsunuz gerçekten çok kızıyorum.

Fikir başarılı. Tebrikler.

Şuan için ilk önceliğimiz filmlerimizin bulunduğu sunucumuzun kaliteli olması. Bunun için büyük yatırımlar yaptık. Güzel bir sistem hazırlatmayı tabiki bizde çok istiyoruz ki zaten çoğu firmayla görüşüp fiyatlandırma aldık. Sitenin üye kitlesi biraz büyüyüp rahata kavuştuğumuzda, yeni sistemi yaptıracağız. Yeni bir sistem yaptırmak öyle basit bir olay değil(Maliyet açısından). Yorumunuz için teşekkür ederiz.

abuz89

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
501
kampanyanızdan yararlandım geçenlerde gerçekten emek verilmiş bir site alan adından tutun, tasarımına kadar.
tek önerim olacak örneğin savaş filmleri vs. diye kategori olursa iyi olur gibi.

gazoz agaci

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
kampanyanızdan yararlandım geçenlerde gerçekten emek verilmiş bir site alan adından tutun, tasarımına kadar.
tek önerim olacak örneğin savaş filmleri vs. diye kategori olursa iyi olur gibi.

Merhaba;
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak önerinizi zamanla yapmayı planlıyoruz malum binlerce film var ve hepsini ayırı ayrı kategorilere almak zman alıcı bir şeydir ama planlarımızda yer alıyordur.
Kampanya devam etmektedir herkesi sitemize bekleriz

StyLes

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
Eylül başı denemek isterim . AKK dolayısıyla şuan hızım 3 mbit.

kazancklavuzu

0
Üye
Açılan Konu
7
yaptığınız işe önem verdiğiniz konunuzda belli oluyor. Başarılarınızın devamı gelir inş.