İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hedef sinek resmi

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
hedef sinek resmi ve temizlik malzemesi kullanımında %30 ile %40 arasında tasarruf

3314016.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/6465289.asp?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
2 sene once Almanyaya uctugumda, hava alanlarindaki pisuvarlarda bu sinek vardi. Ister istemez insan sinegi hedefliyor :)

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bu konuda tasarruf için çok bilimsel çalışıyorlar, birkaç sene önce Eczacıbaşı nın ürettiği klozetin tanıtımıydı. Klozetin içerisindeki eğimden falan bahsediyor, sifon çekildiğinde minimum su harcaması ile klozetin temizlendiğini gösteriyorlardı. Şu anda harcanan su miktarı 3.5 litreye indirilmiş, sıra susuz, jelle temizlenen klozete gelmiş.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
türkiyede böyle bir tasarrufu aklına getirebilecek bir kurum, kuruluş veya kişi yok bence :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Anlamadığım birşey var, zaten heralde küçük tuvaletten bahsediliyor. Oraya sineği koymasan ben pisuvarın dışına hedeflemiyorum zaten, sinek olsa da ortasına yaparım olmasa da. :) Bence asıl tasarruf sistemi büyük tuvalet için düşünülmeli, asıl su/malzeme harcatan o iş :D

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Anlamadığım birşey var, zaten heralde küçük tuvaletten bahsediliyor. Oraya sineği koymasan ben pisuvarın dışına hedeflemiyorum zaten, sinek olsa da ortasına yaparım olmasa da. :) Bence asıl tasarruf sistemi büyük tuvalet için düşünülmeli, asıl su/malzeme harcatan o iş :D

Amerika'da buyuk tuvalette su yok! Sadece tuvalet kagidi var.

TheFF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
izmit outlet center'da var bu olaydan her zaman o sineğin neden orda olduğunu sordum kendime ama bulamamıştım... :D öğrendiğim iyi oldu

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Kişisel temizlik değil klozetin temizliğini kastettim. :)
Demek ki orada hemoroid çok yaygın bir hastalık.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Kişisel temizlik değil klozetin temizliğini kastettim. :)
Demek ki orada hemoroid çok yaygın bir hastalık.

Hemoroid yayginmi bilmiyorum ama Allah gostermesin, kotu bir hastalik.
Bunu pek soylemez yurtdisina gidenler belki ama, en buyuk SIKINTIDIR teharet musluksuz tuvaletlere alismak...

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Nasıl Yani Su Yok :( .... Bov.... ıııY...

Hemoroid N'olcak Peki...
Adamlar Sözde Temiz.. Sadece Tuvalet Kağıdı Hç Hijyenik değil..Ayrıca Hemoroid Tehlikesi var.

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Susuz temizlikte hemeroid tehlikesimi var, niye ki :x
Hem susuz nasıl temizleniyor ki :x

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Su olmadan kağıtla silersen temizlenmeden tam kuruma riski var, kuruyan tabaka da zamanla pişik, daha sonra bombe, daha sonra yara, ve en sonunda basur dediğimiz mertebeye ulaşıyor :)

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hmm bilmiyordum, demek ki Avrupa 'lılarda bilmiyor biri öğretsin şunlara yazıktır garibanlara :)

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Askere gittiğinde, doğuda birçok insanın su yerine taşla işini gördüğünü öğreneceksin.

Onların birçoğu (hepsi değil) kendi kendilerine varlık içinde yokluk yaratarak rezil duruma alışmış kişilerdir. Doğu bizim biraz daha ilerimiz ama gezmeye felan çok gideriz güzel yerler var oralardan biliyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.