İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Helal Param Geri Döndü.

ganyeto

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Geçen gün forumun birinde 200 USD dolandırılmıştım. Kişisel borç ödeme yolu ile yollamama rağmen paraya yetkisiz işlem koydurum. Paypal 3 gün içinde parayı geri gönderdi.

Arkadaş forumdan başka br nedenle banlanmış (dolandırıcılığı ispat edememiştim.)

Çok mutluyum :) Sorun 200 USD değildi sorun salak yerine konmaktı.

Shift

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
200 Dolar az bir para değil, helal para olması zaten önemli adınıza çok sevindim inşallah bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

ganyeto

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
200 Dolar az bir para değil, helal para olması zaten önemli adınıza çok sevindim inşallah bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

abartısız günde 4000 usd lik paypal kontör işlemi yapıyorum netten. insanın basireti bağlanır ya aynen öyle oldu. hiç yapmayacağım hatayı yaptım. ama geçti çok şükür.

StyLes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Kara listeye bakmadan ve iyice tanımadan alışveriş etmeyin.
200$ Gayet iyi bir para bence.
Tekrar sizin adınıza sevindim..
İyi Forumlar...

ganyeto

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kara listeye bakmadan ve iyice tanımadan alışveriş etmeyin.
200$ Gayet iyi bir para bence.
Tekrar sizin adınıza sevindim..
İyi Forumlar...

ya iş kara liste işi değil. anlatsam birtaraflarınızla gülersin /adam günde 4000 işlem yapıyormuş bu aptallığı nasıl yapar' diye ama oluyor işte.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.