İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hem Oyun Oynayarak, Hem Eğlenerek kuruş ödemeden PARA KAZANMANIN YOLU.

firarian

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Ekim 2013
Mesajlar
44
Reaction score
0
Çok uğraştım çok uğraştım hepsini araştırdım girmediğim ptc bulmadığım referans kalmadı ama kurus alamadım tam alıyorum dedim hesabımı askıya aldılar.
Ama artık gerçekten güvenilir kurusu kurusuna ödeyecek bi oyun sitesi hem oynayacaksınız hem eğleneceksiniz hemde kazanacaksınız.

Ama sunuda söylemek istiyorum ilk başta gerçekten sıkılabilirsiniz. 1 - 2 hafta falan sonra gerçekten tutkusunda kalacaksınız çünkü gerçekten para kazandırıyor.
Sistem söyle günlük 1 work(İŞ)ve 10 fight(dövüş) hakkınız war 24 saatte doluyor.(Tekrar hatırlatıyorum ilk 1 hafta bişey kazanamayabilirsiniz.)

ve içeriğinde energy - expirince - knowledge var bunlar sizin para kazanmanızı etkileyen faktörler.Simdi paranız söyle hesaplanıyor.

4 çeşit para var.Bunlar;
- Euro(BU GERÇEK PARANIZ-YANİ SANAL PARA DEĞİL PAYPAL İLE ÇEKEBİLCEĞİNİZ PARA)
- Gold(Bu Euro ile satışla alakalı yani ters orantılı su an piyasası 4 GOLD(ALTIN) a 1.00Euro alabiliyorsunuz.)
- TRY(Buda kazandığınız para işte olay burda başlıyor su anki piyasası 14 try ile 1 altın alabiliyorsunuz.)
- Incomes(Buda oyun paranız sirket alarak hisse alarakta kazancınızı arttırıyorsunuz sistem bundan ibaret.)

BURADAN KAYIT OLABİLİRSİNİZ

Tekrar hatırlatıyorum beyler ilk hafta sıkıcı gelebilir ama ilerleyen zamanda çok ciddi kazanabilirsiniz oyun içersinden bakabilirsiniz çok ciddi paralar dönüyor yatırım yapmanızı gerektirmiyor egerki oyunu anlarsınız yatırımı kendiniz yapmak isteyeceksiniz çünkü sizin yatıracagınız bi 20 € katlanarak size geri dönüyor.

BURADAN KAYIT OLABİLİRSİNİZ.

Hepinize bol eğlenceler belki bilenler varsa yinede paylaşmak istedim.Çok dolaştım ama artık gerçekten kazandıran bi site buldum bu kadar emin konusuyorum sizde kazanacaksınız.

BU BİR STRATEJİ OYUNUDUR TAMAMEN ÜCRETSİZDİR
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst