Yaklaşık bir aydır hemalhemsat.com daki kazanç ortaklığı programına bir sitem ile katilmistim. Dünden beri reklamları sitemde görüntülenmiyor. Aynı zamanda http://kazancortakligi.hemalhemsat.com/ adresinden oturum acmak istediğimde email adresi sistemde kayıtlı değil gibi bir uyari aliyorum. Bilenler soyleyebilir mi bu banlandim demek mi oluyor? Dun ve bugun mesaj attim beni bilgilendirin diye ama ses yok.
Simdi eger banlandiksa yuh demekten baska bir sey gelmeyecek elimden. Yuh cunku ne bir uyari ne bir haber verme hic bir sey olmadan hesap gidiyor bu sistemde. yuz kusur milyon vardi hesapda uzun sure de cekmiyecektim. Baskalari tikayip banlattiysa bilemem ama benim bi kere tiklamisligim yok. insan bi bilgilendirir yahu. Ayip bu kadar mi sizin kurumsalliğiniz.
Simdi eger banlandiksa yuh demekten baska bir sey gelmeyecek elimden. Yuh cunku ne bir uyari ne bir haber verme hic bir sey olmadan hesap gidiyor bu sistemde. yuz kusur milyon vardi hesapda uzun sure de cekmiyecektim. Baskalari tikayip banlattiysa bilemem ama benim bi kere tiklamisligim yok. insan bi bilgilendirir yahu. Ayip bu kadar mi sizin kurumsalliğiniz.