GELEN MAIL' Alıntı:
Sayın İlgili
Yapılan değerlendirmeler sonucunda sitenizden amaçladığımız performans kriterlerine uygun nitelikte kullanıcı
gelmediği belirlenmiştir. Kazanç Ortaklığınıza son verme kararını üzülerek almış bulunuyoruz.
Bu nedenle sitenizde yayınladığınız HemAlHemSat ürünleri bannerı için belirlenmiş
tarifemize göre 5 YTL'nin altında kaldığı için ödemeniz gerçekleştirilmeyecektir.
Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Sitenin reddinin sebebinide telefon açtıkdan sonra ögrenebiliyorum;
eg-zotik Hikaye diye bir link varmış o yüzden red edilmiş. Eee o link baştan beri yokmuydu? ya da gelen mail de niçin ziyaretci potansiyelinden bahsediliyor?
Sonra sitemin ziyaretci referanslarına bakıyorum 1 ayda 5 kez hemalhemsat admin bölümünden ziyaretci gelmiş. yani 5 kez incelenmiş. Bir aydan öncekilerde hariç.
Madem 5 kez incelediniz o kod üye olurkende oradaydı niçin onayladınız!
Telefon görüşmem devam ediyor...
hesabım 5 YTL nin altında kaldıgı için ödeme yapamıyoruz falan yazmışlar..
Hesabım ne ilginçdir ki 4,60 YTL yani yarın büyük olasılıkla 5,10 gibi bir şey olacak. Bu nasıl bir zihniyettir? KINIYORUM ve KESINLIKLE TAVSİYE ETMİYORUM.
Bende onlara forumumuzu gezmelerini tavsiye ettim. Elif hanım iyice okuyun her yeri sizinle ilgili olan
Not: forumda iki başlık altında hemalhemsat.com var ikisinede yazdım yanlış anlaşılmasın herkes bilgilensin..
iyi çalışmalar..