İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hepsiburada.com un webmasterları uyuyormu?

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Şubat 2006
Mesajlar
1,287
Reaction score
1
Konum
burdan yak
Arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmem çok çok uzun süredir var bu sorun hepsiburada.com da

eğer siteyi internet explorer ile ziyaret ederseniz baştan aşağı türkçe karakter sorunu yaşıyorsunuz sitede ürün açıklamalarında vs..... ve bu çok çok uzun süredir böyle bu sitenin webmasterları sitelerine hiç internet explorer ile bakmazlarmı bunlar böylemi iş yapıyor?

zaten oldum olası nefret ediyom firefox çılgınlığından ve webmasterların firefox kullanmanın ayrıcalık olduğunu iddia etmelerinden ve site yapıpta diğer browserlar ile bakmamalarından öyle bi havaya girmişler ki sanki dünyada sadece firefox var ve herkes onu kullanıyo hadi az duyulmuş yada kullanımı çok az olan browserları pas geçebiliriz bi derece ama internet explorer gibi bi browserı görmezden gelip sanki herkes firefox kullanıyormuş gibi site yapmak ve yaptığı siteyi sadece firefox la görüntülemek kara cahilliktir.

hepsiburada.com ile iletişime geçip bildireyim dedim bu gün ama malesef adamlar ile iletişim kurmak için bile üye girişi zorunluluğu var bende banane ya dedim kendi hallerine bıraktım.
 

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Şubat 2006
Mesajlar
498
Reaction score
0
sorun sizde olabilir..

screenshot003zt4.jpg
 

FaruX

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Şubat 2008
Mesajlar
56
Reaction score
0
dil kodlaman Türkçe(Windows) olmasın ? :)
 

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Şubat 2006
Mesajlar
1,287
Reaction score
1
Konum
burdan yak
browser dil kodlamam utf-8

zaten buldum sorunu ürün açıklamalarında kullandıkları fontlar:
Helvetica, sans-serif

ilk tanımlanan Helvetica bendede Helvetica fontu ingilizceymiş sorun bundanmış (sanırım ben yada elemanlar bu pc de bir template açmadan önce templatein Helvetica fontunuda yüklediler font klasörüme tabi template ingilizce ise gelen helvetica da ingilizceydi benim tr helvetica bu şekilde uçtu demekki:))

ama firefox neden ingilizce helvetica ile basmıyor onu anlayamadım.
 

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Ekim 2007
Mesajlar
615
Reaction score
0
Konum
Bursa
Hiç uyanmadılar ki. Güya iş yapıyorlar. Kaç kez mail attım kimilerine cevap gelmedi kimilerie baştan savma salak sepet cevaplar.

Ayrıca browser konusunda souna kadar katılıyorum. Ben müşteriyim, ben ziyaretciyim. Niye onlara göre davranayım. Baktım tema bozuk, firefox kullanın yoksa göremezsiniz gibi yönlendirmeler var anında basarım ALT+f4 ;)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst