İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hepsiburada iframe ve google'ın bakış açısı

draga

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Şubat 2008
Mesajlar
2,842
Reaction score
3
Konum
C:\WINDOWS
Hepsiburada ortaklığı kodu iframe olarak veriyor. Google iframe kullanan sitelere bir çeşit ambargo uyguluyor. Bu hepsiburadanın kodu sorun yaratır mı ?
 

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Eylül 2006
Mesajlar
2,415
Reaction score
0
Konum
Zaağane
Google'ın iframe kullananlara ambargo uygulaması diye bir olay ben hiç duymadım. Kendisi bile google maps embed kodunu iframe olarak veriyor. Iframe'in suistimal edilebilir bir durumu var eğer güvenilir yerlerden eklemezseniz, width, height=1 olarak gizli ekleyenler, içine pop-up kodu gömenler, virüs yayanlar vs. ayrı birşey, iframe tekniğinin kendisi değil yani sıkıntı. Sitene ekle sistemi temelde iframe üzerine kurulu bir sistemdir herkes de kullanır.
 

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ocak 2005
Mesajlar
7,131
Reaction score
89
Bende gittigidiyor reklamlarını en başından beri iframe ila yayınlıyorum. Herhangi bir zararını görmedim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst