İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Her Gün 5 Dk Ayir Ayda 30$ KAZAN(Adbux.Org Tanıtım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Janus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AdBux, reklam ve site gezdiğinizde size para ödeyen bir sistemdir. İşlem oldukça basit! Adbux’daki surf ads sayfasında bir linke tıklayıp 30 saniye bekliyorsunuz ve para kazanıyorsunuz. Önerdikçe kazancınız daha da artıyor. Kendinizin gezdiği her site için $0.01 ve sizin önerdiğiniz arkadaşlarınız gezdiği her site için de yine $0.01 kazanıyorsunuz. Ödeme isteklerinizi PayPal üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz. En az ödeme miktarı ise $5.00.

Örnek Kazanç Miktarı

Günlük 10 reklam ziyareti = $0.10!
Önerdiğiniz 10 arkadaşınızın günlük 10 ziyareti = $1.00!
Haftalık kazancınız = $7.70!
Aylık kazancınız = $30.80!

Yukardaki örnek sadece 10 alt üyeniz olduğunda ve günlük 10 site ziyareti yaptığınızda geçerli. Bazı günlerde daha fazla site ziyareti yapma imkanı bulabileceksiniz. Daha fazla alt üyeniz olursa ve daha fazla reklam olursa gerisini siz hesaplayın!! Kazancım şimdilik 2,5 Dolar. Düşünün bir kere en az 10 alt üyeniz olsa, aylık kazancınız 50 dolarlara rahatlıkla çıkabilir.Members sayfasında sizin üye olma tarihinizden beri tıklamalarınızı, ne kadar alt üyeniz olduğunu, alt üyelerinizden ne kadar para kazandığınızı görebilirsiniz.Reklam tıklamalarını teker teker yapınız.Tıklama yaptığınız sitelerin sol üst tarafında 30 dan geriye doğru saymaya başlıyor ve done yazısıyla birlikte para resmi çıkıyor hesabınıza paranın yatması için resmi bekleyin ;).Eğer isterseniz adversite sayfasından reklam veren olabilirsiniz.100 tıka 3.40 $ istiyor.

Benim referansımla üye olmak için http://adbux.org/?r=ismailemekli referanssız üye olmak için ise http://adbux.org/register.php?r= . Paypal üyeliği olmayanlar için sitede nasıl üyelik alınacağı hakkında bilgi verdim. ortakpara.com

yakamoz01

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödeme aldın mı ben netbuxdan bir darbe yedim daha tövbe bunlara....

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Bu tur sistemler reklam verenler icin kayiptir.
Reklam da amac urunun tanitimi ve satisinin arttirilmasidir.
Siz tiklayip 30 saniye bekleyip urun ile hic bir sekilde ilgilenmeyecekseniz, bu yaptiginiz bir cesit hirsizlik oluyor.

Bu tur kazanc yontemlerini etik bulmadigim icin konuyu kapatiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.