İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Her gun $20-$30 KAZAN! EBOOK (Garanti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuwz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba arkadaslar, daha once turk webmaster forumlarinda ebook satisi yapildigini gormedim ama yabanci webmaster forumlarda bir cok ebook yazdim onlari sattim ve isime yarayacagini dusundugum bir cok ebook aldim.
Bu Ebook ta kendi kullandigim ve gunde size garanti 20-30 dolar arasi odeme yapicak bir yontemden bahsettim. Bazilari sorabilir zaten gunde 20-30 dolar yapiyorsan niye bu yontemi bizimle 10 dolara burda paylasiyorsun, kendi kazancini riske atiyorsun diye.
Bende bu zamana kodar o sekilde dusunenlerin kafasinda dusundugum icin bu yontemi hic bir forumda ebook seklinde satisa cikarmadim fakat fark ettimki baska arkadaslarin bu isi yapmasi bana bir zarar saglamaz ve kazancimida azaltmaz.
Ebook ta bahsettigim yontem sayesinde hic bir website gereksinimi duyulmadan, hic bir yatirim ve harcama yapilmadan sadece internet ve orta derece ingilizce ile her gun en az 20-30 dolar arasi paypaliniza odeme seklinde kazan sagliyabilirsiniz. Tekrar soyluyorum her gun en az 20-30dolar sabit sekilde hic bir yatirim yapmadan paypal odemesi seklinde para kazanabilirsiniz.bu 20-30 dolar bazi gunler 40-50 dolara bile cikabilir ben size en dusuk limit kazancinizdan bahsediyorum.Evet arkadaslar ebooku kendim hazirladim ingilizce ve turkce 2 dilde yazdim. Burdan turkceleri saticagim.
Tek Ebook Fiyati $10

Odemeler paypal uzerinden alinir. Pm ile isteyin.

NOT: Ebook a reseller satisi dagil degildir.Satmak ve dagitmak kesinlikle yasaktir.

Onemli not:tekrar belirtiyorumki bu yontemi kullanmak icin en az orta derece ingilizce biliyor olmasiniz.

kuwz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sizi nasil bir kanit gosterebilirim bilmiyorum. odemeler paypal ile yapiliyor, manage paneli var kullandigim sistemin ama size ordan caps veremem cunku yontemi bir kismida olsa belli etmis olur. isterseniz bekleyin bi kac kisi alip yorumunu yapinca alip almamaya karar verirsiniz. size soyle soliyim acikladigim hersey yapildiktan sonra gunde ortalama 20-30 dolar kazanmamak imkansiz. okuyan arkadaslarda anliycak yorumlarini yapicaklardir eminim.

iyi aksamlar.

A

a.ışık

Misafir
bu 7 ekitap sistemi mi? :) hani türk'lerin kullandığı :D mesela ekitaplar alıyorsunuz sırasıyla,
5 liradan alıyorsunuz herbirini ve 7 ekitap için 35 lira ödüyorsunuz.
sonra listeye sizin adınız da ekleniyor böylece 7. alt basamağa kadar uzayan bir saadet
zincirine bağlanıyorsunuz.. :p lütfen dürüst olursanız sevinirim, ciddi soruyorum böyle birşey mi???

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
ben senin dediğin gibi günde 30$ kazansam milleti üye edip para kazandıracağıma bütün sülalem mahalledeki bütün her kes bütün arkadaşlarım adına kayıt yaptırırım 1000 kişi adına kayıt açtırsam günde 30 bin dolar eder :) benimde sana önerim burda zaman kaybedeceğine onların adınada sen yap.

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Paypal hesabına gelen ödemeleri gösterebilirsin.
E-book'un sana ait olduğunu ıspatlamalısın.
Yabancı forumlardaki satış linklerini gösterebilirmisin?
Bunları ıspatlarsan paypal adresini gönder alayım.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ben böyle bir konuyu daha öncede görmüştüm sanki, yanılıyormuyum?

.::RIO::.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bu sekilde vaatlerde bulunan tonlarca yabanci site gosterebilirim... Bana hicte inandirici gelmiyor... O zaman herkes bu isi yapsin... Tavan yapalim!

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Kanıt olmadan insanların inanmasını bekleme.
Ben Review yazabilirim yollarsan,satmaya devam etceksen.Ama o kadar sorudan sonra başlığa yazmamanda ilginç.

Ayrıca Türk forumlarında ebook satmak bence senin sinirlerini bozar,insanlara yorum yapmak kolay çünkü.Örnek veriyorum,sen bum marketing ile ilgili bi taktigini satarsın,adam bilmiyodur daha önce bum marketingle ilgili birşey çamur atar.Veyahut anlatcagın başka bir taktik adamın işine gelmez beceremez yine ebook'a çamur atar.Demez ki burda anlatılmış ama ben uygulayamadım.

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben senin dediğin gibi günde 30$ kazansam milleti üye edip para kazandıracağıma bütün sülalem mahalledeki bütün her kes bütün arkadaşlarım adına kayıt yaptırırım 1000 kişi adına kayıt açtırsam günde 30 bin dolar eder :) benimde sana önerim burda zaman kaybedeceğine onların adınada sen yap.

bilgisayarda mayın tarlası açmayı bilmeyen adamlara ebookta anlatılan taktikleri mi yaptırtcaksın?Bundada diger ebooklarda oldugu gibi emek isteyen bir taktik,bilgi isteyen bir taktik vardır,senin mahallede herkes heralde web işlerinden anlıyor?Öyle karşıdan başlıga bakıp kafanızda kurmayın.

Ayrıca para kazanmayla ilgili ebookların %80i fos taktikler,%20si becerebilirsen para kazanabilcegin stratejileri anlatıyor.Digitalpoint bu işin ocağı:)

emerev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu ile ilgili özelden görüştük. fiyatta anlaşıp ödemeyi gönderdim.
1 haftadan fazla oldu. halen e-book gelmedi.
Bu konu hakkında bir yorumu var mı

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bir ürün satıyorsanız ürününüz ile ilgilenen müşterileri memnun edin. Onları inandırın. İnanmadığınız bir ürünü satmaya çalışmayınız.

İlgili satışa , konu sahibi doyurucu açıklamayı yapmadığı için kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.