İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Her Gün Para Çek Hem de Banka Hesabına Nakit TL...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isfikri

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Temmuz 2012
Mesajlar
14
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar, aynen başlıkta yazdığı gibi her gün banka hesabınıza para çekmek ister misiniz? Yani Her gün Net, düzenli ve GARANTİ Bir Kazanç ister misiniz?
DETAYLARA GEÇELİM:

Sistemimiz kesinlikle üye getir, Satış Yap, Müşteri Bul, Reklam Oku, Anket Doldur, Reklam Tıkla gibi bir sistem DEĞİLDİR.

Ortağımız olacak kişiler bizimle ortaklığa karar verdiklerinde Minumum 50 TL Maximum 200 TL ile Ortak Olabilirler.

Ortaklık Kazancı %10 dur. %10 luk rakam Haftalık ya da Aylık Değil, Günlük Kazançtır. Yani 50 TL ile Ortak Olan Kişi Günlük 5 TL 150 Tl ile Ortak Olan Kişi ise Günlük 15 Tl net kar Elde eder.

Kar Ödemeleri Hiç Bir Belge Olmaksızın (Kendinize Ait Banka Hesabına) GÜNLÜK olarak yapılır.

Alt Ödeme Limiti 10 Tl dir, yani 50 Tl ile üye olun biri ödemelerini 2 günde bir 10 tl ye ulaşacağı için 2 Günde 1 kez alır. Ancak 100 Tl ve Üzeri ile Sisteme Katılanlar Her gün Ödeme Alır.

Ödeme almak için her hangi bir başvuru yapmanız gerekmez. Hergün 18:00-20:00 Saatleri arasında paranız hesabınıza otomatik olarak yatırılır.

Yasal ya da başka bir açıdan her hangi bir risk var mıdır? %10 Tahmini Kazanç mıdır?
Kesinlikle Ne yasal açıdan ne de başka bir açıdan her hangi bir risk söz konusu değildir. %10 Kazanç Garanti Edilen Kazançtır daha üstü ya da altı söz konusu değildir.

Üye Olduktan Sonra Kar Elde Etmek İçin Yapmam Gereken Hiç Bir Şey var mı?
Hayır, yapmanız gereken hiç bir şey yoktur. Üyelik Ücretini yatırdığınız andan itibaren başka hiç bir şey yapmanız gerekmez tek yapmanız gereken 1 sonrayı bekleyerek kazancınızı banka hesabınızdan çekmektir.

Kişi Sayısı Sınırı Var mıdır?
Evet Arkadaşlar kişi Sayısı 20 Kişi ile sınırlıdır, bunun nedeni de günlük Para ve Kazanç Trafiğinin Takibinin Zor Olacağından Dolayı 20 kişi ile sınırlandırdım. Belki ileride sayı Artabilir ancak ilk 3-4 ay 20 Sayısını Aşmak İstemiyorum.

Peki bu sistemden bizim kazancımız ne?
Arkadaşlar bulduğumuz bir yöntemle günlük %15 kar elde ediyorum. Zaten ben bu sistemi ya da işi 1 Yıldan fazla zamandır yapmaktayım, işin aslı ben tüm geçimimi bu işten sağlıyorum, aynı sistemi kullanmak isteyen arkadaşlara %5 komisyonla yardımcı olmuş oluyorum. Ayrıca üye olan kişiler her hangi bir şeyle uğraşmak zorunda kalmıyor, işi yine ben takip ediyorum ve Her Gün Kazançları Olan %10 u Hesaplarına Aktarıyorum.

Peki bana nasıl ulaşırsınız?
Öncelikle P.m Den Ulaşın Msn den ve Telefon ile görüşebiliriz (Sabit Ev Telefonu Mevcuttur) Yerimiz Yurdumuz Belli. Risk SIFIRDIR.

Peki neden büyük paralarla her gün %10 ya da 15 kazanmıyoruz. Bu Sistem bir boşluktan faydalanmaktadır, yani dikkat çekecek miktarda büyük yatırım ile yapıldığında bu açık kapatılır o yüzden az olsun devamlı olsun diyorum.

Sistemden Çıkmak İsterseniz tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmektir, aynı gün paranız banka hesabınıza hiç bir kesinti olmadan iade edilir.

İLGİLENEN ARKADAŞLAR P.M ile Ulaşabilirler.
 

isfikri

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Temmuz 2012
Mesajlar
14
Reaction score
0
Arkadaşlar Mesaj Sayım 15 olmadığı İçin P.m Yollayamıyorum İlgilenen Arkadaşlar konu Altından Cevap Yazabilirler.
 

merttezcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Temmuz 2012
Mesajlar
66
Reaction score
0
Nasıl ve Nerden Olduğunu söylersem Herkes Yapar bu da Açığın ortaya çıkmasına Neden Olur. O Yüzden Elbette Nasıl Olduğunu Hiç Kimse İle Paylaşmayacağım.

Çok güzel bir şey gibi geldi ama ne olduğunu bilmeden kimse yapmaz ki. Yasal bir şey değilse ne olacak?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst