İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Her Keseye Uygun EN GÜNCEL SEO PAKETİ ! Mert ÖZGÜR Kalitesiyle !

reael

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Ağustos 2010
Mesajlar
18
Reaction score
0
Merhabalar değerli R10 üyeleri,

Uzun bir aradan sonra yine ismimle siz değerli R10 üyelerinin karşısındayım. Beni tanıyanlar bilir ki, aynı paketi çok fazla kişiye satmam, bu sayede hem paketlerimi sürekli güncellemeye hem de yarar sağlayanları ayıklamaya vaktim kalır. Bu sayede siz değerli üyelerin karşısına algoritmalarla bağdaşık, güncel paketler çıkartıyorum.

250p7vn.gif

Lafımı fazla uzatmadan pakettekilerin ne işe yarayacağını kısaca dile getirmek istiyorum;

  • 2 Adet özgün makale ile spamdan korunmayı ve farklı kaynaklardan link almanızı sağlayarak manipüle etmeyi seçtim.
  • 5 adet paravan blog sayesinde de ana sitenizi sürekli besleyecek olan tamamen sitenizle bağdaşık, sadece size ait olan yardımcı kaynaklar teslim etmeye karar verdim.
  • 4 URL x 50 Sosyal İmleme sayesinde de index hızınıza ve kelime bazlı fayda sağlamada etkili olan bir yöntem seçtim. Bu URL'ler içerisinde alt sayfalarda bulunacağı için SPAM riskini en aza indirmek için uğraştım.
  • 50 Forum Tanıtımı sayesinde farklı platformlardan link almanızı hedefledim. Beni takip eden üyeler bilir ki, forum tanıtım işini çok uzun süredir başarıyla sürdürmekteyim.
  • DailyMotion ve YouTube servislerinden de 50+50 şeklinde olmak üzere toplamda 100 adet video backlink kazanmanızı sağlayarak hem sosyal medya hemde etkileşimli platformlardan direkt link (indexsiz URL) almanızı sağlamayı hedefledim.
  • 100 adet WEB 2.0 backlink sayesinde de etkileşimli sosyal medya platformlarından kullanıcı profilinden referans sağlamanıza karar verdim.
  • Kısaca, 5 paravan blog, 200 sosyal imleme, 50 forum tanıtımı, 100 video backlink (YouTube + DailyMotion), 100 Web 2.0 profil linkine sahip olacaksınız, üstelik benim yani Mert ÖZGÜR farkıyla! :)

Saygılar, sevgiler...
Mert ÖZGÜR
 

Kaan

0
Yasakli Uye
Katılım
16 Mart 2013
Mesajlar
278
Reaction score
0
Konum
Word Wide İnteractive
Kendisi sektör'de gerçek'den işini en akıllı ve uslubuna uygun olarak yapmak'da olan bir kardeşimiz'den ötürü, işinin arkasında aslanlar gibi durmasını bilen ve aldığı paranın'da hakkını sonuna kadar karşılıksız bırakmayacak şekilde verebilen bir SEO danışmanı arkadaşımızdır.

Kendisin'den alacağınız hizmeti kendi işimi benimsemeksizin olucak şekilde, bir müşterime değil'de kendi sitem üzerinde deneyerek kendinin çalışmaların'daki kalite performansını bizzat ölçmüş birisi olarak vermiş olduğunuz paranın hakkını siteniz üzerinden en iyi şekilde performansı bir yana yapılandırmasını başarılı bir şekilde alacağınıza inanınız.

Kendisi SEO sektörün'de aynı işi yaptıgım fakat kulvar bakımın'dan biraz farklı olduğundan ötürü konusuna kendi isteğim/rızam ile yazdığımı ve kendisine'de güvenerek referans olduğumu belirtmek'de fayda olduğunu düşündüğümü belirtmek isterim.

Kendisi ile gönül rahatlığıyla gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.
 

oktayefe

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ocak 2013
Mesajlar
160
Reaction score
0
adul hikaye sitesi icin geçerlimidir çalışmanız
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst