Makale sayfasında bulunan kodlar
<? include ("dbs.php");
$id = $_GET['id'];
$o = mysql_fetch_array(mysql_query("Select adi,aciklama from yazilar where adi_s = '$id'"));
?>
<?=$o[adi];?> : makale adı yani title açıklamasını gösteren php kod.
--------------------------------------------------------
kategori sayfasında bulunan kodlar
<?
include ("dbs.php");
$k = mysql_fetch_array(mysql_query("Select adi from kategori where adi_s = '$_GET[id]'"));
?>
<?=$k[adi];?> : kategori adı yani title acıklamasını gösteren php kod.
benim burada yapmak istediğim şu arkadaşlar wordpress de olduğu gibi her makalenin kendi kategori adı göstermesini istiyorum
örnek vereyim : başlık - baklava nasıl yapılır - yemek tarifleri : kategorsinde yer almaktadır şeklinde vs..
umarım açıklayıcı olmuştur.
yukarıdaki php kodlar makale.php ve kategori.php kodlarıdır ben bunları bir birine nasıl entegre yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar..
<? include ("dbs.php");
$id = $_GET['id'];
$o = mysql_fetch_array(mysql_query("Select adi,aciklama from yazilar where adi_s = '$id'"));
?>
<?=$o[adi];?> : makale adı yani title açıklamasını gösteren php kod.
--------------------------------------------------------
kategori sayfasında bulunan kodlar
<?
include ("dbs.php");
$k = mysql_fetch_array(mysql_query("Select adi from kategori where adi_s = '$_GET[id]'"));
?>
<?=$k[adi];?> : kategori adı yani title acıklamasını gösteren php kod.
benim burada yapmak istediğim şu arkadaşlar wordpress de olduğu gibi her makalenin kendi kategori adı göstermesini istiyorum
örnek vereyim : başlık - baklava nasıl yapılır - yemek tarifleri : kategorsinde yer almaktadır şeklinde vs..
umarım açıklayıcı olmuştur.
yukarıdaki php kodlar makale.php ve kategori.php kodlarıdır ben bunları bir birine nasıl entegre yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar..