İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Her şey Superkulade!

clean

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ağustos 2012
Mesajlar
0
Reaction score
0
Dünyanın ilk sosyal alışveriş ağı olan Superkulade.com yayında! Hala ziyaret etmediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz. Online alışveriş ortamını ileri seviyeye taşıyan Superkulade.com, Türkiye’nin en dinamik alışveriş merkezine internet ortamında yer veriyor. Peki, Superkulade.com’da neler var?

Superkulade bi’ dünya
Restoran, eğlence mekânları, tatil yerleri, kurslar, sağlık-güzellik hizmetleri, etkinlikler ve aktiviteler çok avantajlı fiyatlarla Superkulade.com’da beklemede! Üyelerine birbirinden cazip fırsatlar sunarak kaliteli vakit geçirmek imkanı sunan Superkulade.com, gidemediğiniz mekanlara Superkulade fırsatlarla rahatlıkla gidebilmenizi amaçlıyor.

Superkulade Hayatlar
Alışverişe yalnız çıkılmaz! İnsan mutlaka yanında bi’ arkadaşı olsun ister. Superkulade.com, internet dünyasında sosyal alışverişin kapılarını ardına dek açıyor! Aynı zamanda bir sosyal platform olan Superkulade.com, arkadaşlarınızla birlikte yol alabilmenizi ve sürekli iletişimde kalabilmenizi sağlıyor. Beğendiğiniz ancak satın almakta kararsız kaldığınız ürün veya fırsatları arkadaşlarınıza sorabilir, hatta aynı fırsatlardan birlikte yararlanabilirsiniz!

Facebook sayfamız: Facebook.com/SuperKulade
Twitter hesabımız: Twitter.com/SuperKulade
 

clean

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ağustos 2012
Mesajlar
0
Reaction score
0
Facebook sayfamızda yeni ödüllü kampanya yarın başlıyor :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst