Merhaba arkadaşlar,
Gerek ticari sitelerde, gerek reklam programlarında bozuk bir Türkçe görmek, çoğu insanın sinirlerini bozmaktadır.
Örneğin bir ortaklık sistemine üye olacaksınız. Orada bozuk bir Türkçe ile karşılaşırsanız, belki de üye olmaktan vazgeçiyorsunuz. Böyle yapan bir çok insan var.
Eğer sizin de Ticari site, Ortaklık Sistemi gibi projeleriniz varsa; bu gibi konularda daha akıcı ve daha düzgün bir Türkçe için size teklifim var.
Siz hazırladığınız yazıları bana gönderin, ben size daha akıcı, imla kurallarına daha uygun olarak yazınızı tekrar size göndereyim.
NOT: Siteniz Ticari ya da buna benzer amaç taşıyan bir site olmayabilir. Herhangi bir sitenize bu hizmeti almak istiyorsanız, bana ulaşabilirsiniz.
Bunun için çok fazla ücret talep etmeyeceğim. Ücretlendirmeyi sayfa ya da paragraf başına yapmayı planlıyorum.
Örneğin:
http://www.google.com.tr/help/refinesearch.html
Yukarıdaki sayfada bulunan yazıların tamamını 15 YTL'ye düzenleyebilirim.
(Verilen sayfa örnektir. Orada hata yapıldığı için değil, yazıların uzunluğu hakkında bilgi vermek için gösterilmiştir.)
Düzenleme alanları:
- Bağlaçların yazılışı. ("de" bağlacı, "ki" bağlacı)
- Soru eklerinin yazılışı. ("mi" soru eki)
- Kelimelerin doğru yazılışı.
- Noktalama işaretlerinin doğru kullanımı.
- Yabancı kökenli kelimelerin Türkçe'deki karşılıkları. (isteğe bağlı)
- Büyük harf, küçük harf kullanımı.
- Mantık hatası ya da herhangi bir anlatım bozukluğu taşıyan cümleler.
Gerek ticari sitelerde, gerek reklam programlarında bozuk bir Türkçe görmek, çoğu insanın sinirlerini bozmaktadır.
Örneğin bir ortaklık sistemine üye olacaksınız. Orada bozuk bir Türkçe ile karşılaşırsanız, belki de üye olmaktan vazgeçiyorsunuz. Böyle yapan bir çok insan var.
Eğer sizin de Ticari site, Ortaklık Sistemi gibi projeleriniz varsa; bu gibi konularda daha akıcı ve daha düzgün bir Türkçe için size teklifim var.
Siz hazırladığınız yazıları bana gönderin, ben size daha akıcı, imla kurallarına daha uygun olarak yazınızı tekrar size göndereyim.
NOT: Siteniz Ticari ya da buna benzer amaç taşıyan bir site olmayabilir. Herhangi bir sitenize bu hizmeti almak istiyorsanız, bana ulaşabilirsiniz.
Bunun için çok fazla ücret talep etmeyeceğim. Ücretlendirmeyi sayfa ya da paragraf başına yapmayı planlıyorum.
Örneğin:
http://www.google.com.tr/help/refinesearch.html
Yukarıdaki sayfada bulunan yazıların tamamını 15 YTL'ye düzenleyebilirim.
(Verilen sayfa örnektir. Orada hata yapıldığı için değil, yazıların uzunluğu hakkında bilgi vermek için gösterilmiştir.)
Düzenleme alanları:
- Bağlaçların yazılışı. ("de" bağlacı, "ki" bağlacı)
- Soru eklerinin yazılışı. ("mi" soru eki)
- Kelimelerin doğru yazılışı.
- Noktalama işaretlerinin doğru kullanımı.
- Yabancı kökenli kelimelerin Türkçe'deki karşılıkları. (isteğe bağlı)
- Büyük harf, küçük harf kullanımı.
- Mantık hatası ya da herhangi bir anlatım bozukluğu taşıyan cümleler.