İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hergün 0.25€ standart üyeye ayda 8€ tek başına

ahmettce

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mrb arkadaşlar öncelikle scam ve dolandırıcı sitelerden sıkıldıysanız uzak durmak istiyorsanız bazı tavsiyelerim olucak buxhostların yüzde 70i dolandırıcıdır nedeni önüne gelen buxhost açıyor hatta 25 dolar gibi rakama sonra sponsoru ödeme yapmıyor yapsada size ödemekten kendine kalmıyor derken birini kapayıp yenisini açıyor üyelerde deneme tahtası olmaktan kurtulamıyor peki napıcaz? gelelim anakonuya

ben 2 senemi scamlarla geçirdim ve buxhostlar uzak duruyorum buxhostlar yerine fransız sitelerle çalışıyorum fransız sitelerin çoğu reklam vergisi ödemektedir ve reklam şirketi altında çalışmaktadır fransa veya almanya olsun faturalanır ödemeler geçte olsa her üyenin parası ödenir size onlardan birini tanıtmak istiyorum hem yeni hemde ödeme kanıtlı sitenin ana dili fransızca ama kayıt olurken IN secerseniz ingilizce olur kayıt olduğunuzda member olan anasayfada cet bölümü vardır ordan admine hertürlü yardım talebinde bulunabilirsiniz soldaki menüden PTC tıklayın 3 adet ana banner kalanı tek tıklamadır ana bannerde illimidet yazan euro logolu banner 100 clik yapabilirsiniz her clic 10 saniyedir kalan 2 si puan clik banneri onlardande para kazanıyorsunuz kalan bannerlerde page 1 yada 2 yada 3 4 gibi yazıyorsa sizden sayfada linklere tıklamanızı istiyor diyelimki 2 page yazıyor sayfada sağda solda tıklanabilir bi link bulun tıklatın page 1 bidaha 2 cide kredinizi verir memberde yeşil yazı ile bulunan bölüm puanlardan gelen € larınızdır solde paye yazan yerse nakit € larınızdır.
günlük banner değerleri
illimit 0.001 nakit 0.12€
illimit puan 5 0.13€
toplam günde 0.25€
puanlar her ayın başında nakite çevrilir
soldaki menüden meillleurs cliquant tıklarsanız üyelerin kaç clic yaptığını görebilirsiniz hatta beni dahi
yani kısacası ayda tek başınıza 8 € gibi para kazandırıyor referanslarınızdan %20 veriyor
buyrun link http://surfocpm.fr/inscription.php?r=ahmettce
zaten sitenin en altına inerseniz ödemiş sıralamaları görürsünüz enazı 30€ başlar
yapamayan veya anlamayan arkadaşlar varsa bana özel atsın yardımcı olurum
832866surfocpm.png

buda ödeme kanıtı

ahmettce

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güncelleme

arkadaşlar sitede malum güncelleme vardı 1 kaç gün şuan rahatça girebilirsiniz :ehule

ahmettce

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2.ci ödeme kanıtım toplam 8€ demiştim ama 7.58€ yapmışım:)) üye olup tek tık bile yapamayan arkadaşlar şaşıyorum çok kolay eğerki siteyi çözemediyseniz özelden yazın yardımcı olurum arkadaşlar...

metrix32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
deneyelim üye olacagim ptc mi yoksa surf sitesimi veya GPT sitesimi tam anlayamadim !!

metrix32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üye oldum ama siteyi ingilizce ayarladim üye olurken ama halen her sey fransizca !!

ahmettce

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
metrix32 sayfayı google cromeden aç çeviriyi kullan site aslında ptc dir fransızlar banner sistemi kullanılır sol menüden PTC tıkla içinde banner reklamları vardır 3 ana banner 6 saniye sayar onlara her tıkladığında euro herbiri 100 clik sıkılmassan istediğin kadar tıkla kalan bannerlar link tıklatmalıdır aldığın zaman kaybolur zaten

metrix32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tesekkür ederim burdan iyi kazanmak icin ne yapmali mesela premium üyelik filan degermi !
sen ne yaptin

ahmettce

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
premium üyelik tabiki güzel paypal onaylı ise süper bişey diğilse site içinde premium yapılmıyor gerçi gerekte kalmıyor referanslar ile çok fazla kazanılıbiliyor burda sitenin anasayfasında enalta inerseniz ödenmiş paraları görebilirsiniz admin hariç 200 euro alanlar var onların referansları çok sanırım..

ahmettce

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ptc siteleri nikli arkadaşım sayfada konu mu kalmadı benim konuma reklam yapıyorsun ???

ceren34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güzel bi siteye benziyor bende kayıt oldum tşk ederim

ahmettce

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tşk

tşk ederim ceren kayıt için 307 clik ile en baştasın :) :bira:ben giremedim bazen sitede güncelleme oluyor siteye girilmiyor diye üzülmeyin sonra deneyin açılıcaktır bol kazançlar hepinize....

ahmettce

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar reklam tıkları bitince ticket e tıklayıp 0.05€ almayı unutmayın 4 hakkınız var ordanda 4 tıkta 0.05€ alabilirisiniz...

ahmettce

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tabiki sol menüden (tickets a gratter) tıklayın altındaki linke tıklayın mavi banner tıklayınca wiwild sayfasını açıcaktır 10 saniye bekleyin (ce lien) tıklatın ticket sayfasına bakın (ressayez) tıklatınca resim açılıcaktır resmi kazıyın altında çıkan puanı görüceksiniz 4 hakkınız var toplam 500 puan alabiliyorsunuz iyi kazançlar....

ceren34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tşkler sitede güncelleme var bazen dışarı atıyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5