İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

herkese merhabalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samuel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkese merhabalar arkadaslar foruma yeni uye oldum
ancak ne konu acabılıyorum nede mevcut bır konuyu yanıtlayabılıyorum,ne yapmam gerekır yardımcı olurmusunuz?1 postunuz var 10 olmalı dıyor ama o 10 postu nasıl yapacvagım ben?

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
hoşgeldiniz,10 tane mesaj atacaksınız forumda :)

samuel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende bu ozellıgı hıc begenmedım,hareketler cok kısıtlı,sadece bu ıyınet forumları konularına ızın verıyor

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
defolup gitmişsin zaten :D senin amacın reklam kasıp gitmek. insanları kandırmayı düşünüyorsunuz ama kendiniz aptal durumundasınız benim gözümde. zavallıcık seni kimbilir ne reklamı kasacaktın :D

samuel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok teşekkür ederim arkadaslar saolun..

defolup gitmişsin zaten :D senin amacın reklam kasıp gitmek. insanları kandırmayı düşünüyorsunuz ama kendiniz aptal durumundasınız benim gözümde. zavallıcık seni kimbilir ne reklamı kasacaktın :D

sen kımsınde bana boyle hakaretler edıyorsun,ne dengesiz bir ınsansın(belli değil) sen,ama aptallık ve zavallılık senın ruhunda demekkı ki;bu şekilde aşağılık kompleksi yapmıssın kendine,senın gıbılerı bu forumda nasıl barındırıyorlar orasınıda anlayamadım,sizde selam verenleri böylemi karşılarlar?öncelikle adam olmasını öğren,ondan sonra forumda nasıl davranılması gerektiğini öğrenirsin..

mesajını report edıyorum

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
çok teşekkür ederim arkadaslar saolun..

sen kımsınde bana boyle hakaretler edıyorsun,ne dengesiz bir ınsansın(belli değil) sen,ama aptallık ve zavallılık senın ruhunda demekkı ki;bu şekilde aşağılık kompleksi yapmıssın kendine,senın gıbılerı bu forumda nasıl barındırıyorlar orasınıda anlayamadım,sizde selam verenleri böylemi karşılarlar?öncelikle adam olmasını öğren,ondan sonra forumda nasıl davranılması gerektiğini öğrenirsin..

mesajını report edıyorum

bu adam bu foruma reklam yapmak için üye olmuş. 10 mesaj sınırını görünce de oraya buraya konu açmış.neymiş 10 mesaj sınırı gereksizmiş.bu konuyla ilgili iki adet konu açmış.

daha sonra 10 mesajı tamamlar tamamlamaz bu konuyu açmış. adamın reklam için geldiği belli bir de üstelik akıl veriyor insanları aptal yerine koyuyor.açık açık yazsana üye olur olmaz ben para kazanma kısmına konu açamadım referal linkimi paylaşamadım diye.

ben bu adama hakaret ettiğim gerekçesiyle 3 gün banlandım aynı hakaretleri o da bana yaptı onun da banlanmasını talep ediyorum.

samuel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu adam bu foruma reklam yapmak için üye olmuş. 10 mesaj sınırını görünce de oraya buraya konu açmış.neymiş 10 mesaj sınırı gereksizmiş.bu konuyla ilgili iki adet konu açmış.

daha sonra 10 mesajı tamamlar tamamlamaz bu konuyu açmış. adamın reklam için geldiği belli bir de üstelik akıl veriyor insanları aptal yerine koyuyor.açık açık yazsana üye olur olmaz ben para kazanma kısmına konu açamadım referal linkimi paylaşamadım diye.

ben bu adama hakaret ettiğim gerekçesiyle 3 gün banlandım aynı hakaretleri o da bana yaptı onun da banlanmasını talep ediyorum.

evet ben banlattım senı report ettım,sen nasıl bır varlıksınkı karsındakı ınsana bu sekılde hıtap edıyorsun?aynı sekılde devam edersen,gıne banlanırsın tahmınımce,çünkü usulune gore hareket etmıyorsun,asılsızca konusuyorsun,ıftıralar atıyorsun,tekrar edıyorum adam olmasını öğren ıstersen,ben senı tanımıyorum,sende benı tanımıyorsun,forum kurallarını yenıdenmi öğretsinler sana?

bundan sonra benım ıletılerıme cevap verme,istemıyorum muhattabım degılsın..

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
burdan yetkililere yeniden sesleniyorum.madem ben bu adama hakaret ettim banlandım o da bana hakaret etti banlanmasını talep ediyorum.

yoksa burda işler eş dost ayağıyla mı yürüyor? beni banlayan arkadaş kuralları uygulamanı bekliyorum.

Ottoman Empire

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kişi nasıl biri olursa olsun kimseye

"kendiniz aptal durumundasınız benim gözümde. zavallıcık seni"

şeklinde hitap edemezsiniz. Terbiyeye davet ediyorum sizi.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
bakıyorum yandaş toplamaya başlamış arkadaş. yazın yazın heyecanlı oluyor.

Kişi nasıl biri olursa olsun kimseye

"kendiniz aptal durumundasınız benim gözümde. zavallıcık seni"

şeklinde hitap edemezsiniz. Terbiyeye davet ediyorum sizi.

sen kimsinki beni terbiyeye davet ediyorsun? önce büyüklerinle nasıl konuşman gerektiğini öğren sonra ben sana türkçe öğretirim hangi kelime ne anlama geliyor öğrenirsin.

Ottoman Empire

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben o arkadaşı tanımam etmem. Bu şekilde konusmaya devam ederseniz daha fazla barınamazsınız burda. "Yandaş" ne demek ya. İnsanların kişiliklerine saygısızlık yapamazsınız. İnsanlar ister post kasar ister reklam yapar. Bunu kontrol etmek size düşmez forumda o kadar yönetici varken. Yine söylüyorum insanların kişiliklerine saygısızlık yapamazsınız. Yazınızı rapor ediyorum.

İyi forumlar

Edit: İlk mesajınız rapor edilmiştir.

Edit2:

sen kimsinki beni terbiyeye davet ediyorsun? önce büyüklerinle nasıl konuşman gerektiğini öğren sonra ben sana türkçe öğretirim hangi kelime ne anlama geliyor öğrenirsin.

Ben benim. İsmim Sedat. Size saygısızlık yapacak bir cümle kurmadım. Sizin büyük olmanız insanları aşağılamanızı gerektirmez.
Her zaman öğrenmeye açığım buyrun beraber öğrenelim.

samuel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu konu hakkında daha fazla konusmaya gerek yok,her forumda bu turden ınsanlar oluyor,aslında aldırış dahı etmemek lazım,ama bu tıp ınsanlarıda tabıkı ayırt etmek lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.