İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Herkese Ömür Boyu BEDAVA Hosting!

SiteminoS

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Nisan 2012
Mesajlar
6
Reaction score
0

Yeni nesil ücretsiz hosting

Ücretsiz internet sitesi hosting ile ilgili klişeleri bir kenara bırakın. Hostinger farklıdır. Fanatik kullanıcı desteği ile güvenilir ve özellikçe zengin barındırma hizmeti veriyoruz. Servis çalışma zamanı oranımız faydalandığımız bulut bilgi işlem (cloud computing) teknolojisi sayesinde %99,9'dur.

Sayfalarınızda reklam ve banner yok

Metin bağlantılar yok! Rahatsız edici pop-up reklamlar yok! Zorunlu forum gönderileri yok! İnternet siteniz sonsuza dek yüzde 100 reklamsız olacaktır.

Kullanımı kolay site kurucu

Artık sitenizi çok kolay kurabilirsiniz. Hatta bilgisayara yeni başlayanlar bile internet-sitesi kurucumuz sayesinde harika görülen bir siteyi oluşturabilirler. 100 şablondan birini seçin ve internet sitenizi 5 dakikada hazır hale getirin.

PHP ve MySQL Desteği

Herhangi bir sınırlama olmaksızın PHP ve MySQL veriyoruz. PHP motorumuz tüm opsiyonel özellikler ve fonksiyonlar yüklenmiş olarak sunulmaktadır. Tek tıklamayla istediğiniz PHP versiyonuna geçebilir ve veritabanlarınızı phpMyAdmin aracı ile yönetebilirsiniz.

Otomatik Yükleyici Yazılımı

Sadece birkaç tıklamayla Wordpress, Joomla, PrestaShop, phpBB, Drupal ve birçok diğer yazılımdan birisini kolayca kurabilirsiniz. Tamamen fonksiyonel ve profesyonel görünen internet sitesi birkaç dakika içinde kurulup kullanıma açılabilir.

 

a.IŞIK

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Mayıs 2013
Mesajlar
782
Reaction score
0
nasıl oluyor bu? yani nasıl ücretsiz veriyorsunuz tamamen?? pm gönderin lütfen.
 

Neo

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Haziran 2008
Mesajlar
289
Reaction score
0
Konum
Izmir
Yanlis hatirlamiyorsam gunluk 500 tekil hiti gecince siteyi kendi sitelerine yonlendiriyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst