Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Herkese Selam

yazan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
Selam arkadaşlar, nasılsınız iyisinizdir umarım :)
Kendime yepyeni bir sayfa açmak için malum siteden ayrılıp aranıza karışmayı uygun buldum. Bu arada nedense hep içimde iyinet sevgisi var fakat forumu cansız görüyorum sürekli. Ayrıca sormak istediğim bişey var. En son iyinet, iyi.net ile trgy isimli birine satılmıştı. Satıştan sonra forum canlanmıştı sanki biraz. Şimdi onu ve onun zamanındaki yönetimi göremedim. Tek tanıyabildiğim Loi o zaman moddu sanırım. Forum el mi değiştiriyor sürekli? :hihi:

Eif

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
325
İyinet istikrarsız bir forum değil. Burayı herkes sever. Sadece bazıları daha çok sever.

Hoş geldiniz tekrar. CaLViN forumun sahibidir. Loi de admindir. Forumda bazı yenileme çalışmaları başladı. Yakın zamanda gözle görülür değişiklikler gerçekleşecektir.

İyi forumlar

samanpan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
76
hoşgeldiniz.

ozanTi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
86
Hoşgeldiniz, forum el değiştireli epey zaman oluyor. O zaman canlıydı şimdi de canlı. Bir ay sonra daha da canlı olacaktır. Katılımınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Tek

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
Hosgeldin yazan

trgy nin tayfalari yuzunden hic aktif olmuyordum bu forumda.

yazan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
Hoşbuldum sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. :)
Fark ettim ki herkesin isteği aynı. İyinet'in hak ettiği yerlere gelebilmesi. Uzak bulmuyorum bunu. Buna eminim. Çünkü bende buradayım.

Loi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
145
Ben buranın demirbaşı olmuşum farketmeden :)
Tekrar hoş geldin..

yazan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
tekrardan hoş buldum. :) hepinize teşekkür ederim.

Ben buranın demirbaşı olmuşum farketmeden :)
Tekrar hoş geldin..
Evet Loi bildim bileli burdasın. Toplist zamanlarında buraya üye değildim ne yazık ki. İlk bu işlere başladığımda malum siteye üye olarak başlamıştım. İlk başlarda gerçekten güzeldi. Orada çok şey öğrendim. Ama son zamanlarda şok şey değişti. Çokta bişey söylemeye gerek yok.

Kısacası aranızda olmaktan, böylesine eski bir forumda olmaktan mutluyum. :msp_biggrin: