İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Herkülhost'a Eleman Arıyorum

herkulhost

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Temmuz 2013
Mesajlar
6
Reaction score
0
Herkül Host - İnternet Hizmetleri

Eleman arıyorum fakat yaş sınırım şu şekilde 13-27 Sebebi ise küçük yaşta bu işlere heveslenmiş fakat çok fazla bilgi sahibi olamamış ve hevesi kaçmış kardeşlerimin veya arkadaşlarımın bu işte olmasını isterim.Ben Profesyonel değilim bende Öğrenciyim . Emin olun bu işlerde öğrendiğim en büyük şey Güven meselesi kaliteden ve fiyatlardan daha öte firmada güvenilirlik olması lazım.Benim Aradığım elemandaki özellikler şuanlar olsa yeter;

* Günde en az 3-4 Saatini ayırabilecek.
* Bu işlerle uğraşmayı seven ve hevesi olan.
* İlerde bu işlerle alakalı meslek okumak isteyen.

Çok şey istemiyorum.Çoğu insan bebe,çocuk çoluk der haklılarda yetişkin insan dururken çocuğa işi yaptırılırmı.Ama bi o kadarda haksız buluyorum.Eksikleri var tabikide tecrübeleri yok.Amacım onlara tecrübe edindirmek.Firmada bir sorun çıktığı zaman o sorunla uğraşması bazen bilerek sorun yapabiliyorumki o sorunla uğraşıp çözebilsin.Birdaha karşısına çıktığında sorunsuz çözebilsin.Tecrübedir buda işte. Umarım yararlı birşey yapıyorumdur.Şuanda yaklaşık 6-7 kardeşim benimle beraber ekibimde.Ekip diyorum çünkü yardımlaşarak bilgi paylaşarak bazen benim bilmediklerimi biliyorlar dahada hoşuma gidiyor.Ücret'te alıcaklar.Fakat özelden konuşuyorum sadece o konuyu.

Eğer anlatmak istediğimi anlayanlar varsa ki okuyanlar anlamıştır :) Facebook adresimden , Web Sitemizden veya burdan Pm yoluyla ulaşabilirler.

--[ YENİ ]-----------------[ 18.01.2013 ]----

Arkadaşlar bu yazıyı yeni yazıyorum tarihi yazdım yazma tarihini , sayımız 27 oldu ailemize yeni kişiler almak istiyorum ve Amacımız tecrübelendirmek ve para kazandırmaktır.
Sınırımız 60-70 arasıdır 70 olduktan sonra ilgilenmeyenleri ailemizden çıkartıcaz eğer 70 kişide ilgilenirse bizimle alımları durdurcaz. Şimdiden Teşekkür ederim.


---------------------------------------------

NOT : LÜTFEN PARA KAZANMAK İÇİN GELMEYİN , BU İŞİ ÖĞRENMEK İÇİN GELİN !



İletişim:

Web sitemiz : www.herkulhost.net
Facebook sayfamız : Sayfamız
Kişisel Facebook adresim : Profilim
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst