İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hesabın Askıya Alıması

Cango

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adwordsten bir mail geldi. Hesabınız askıya alınmıştır reklam ilkelerine aykırıdır falan diye birşeyler yazmışlar. Hiçbir somut gerekçe yok. Neden askıya alındığını bilsem sorunun çözümü için birşeyler yapacağım. Bu konu ile alakalı mail atmayın kararımız kesin yazmışlar. Bu durumla alakalı yapılabilecek birşey var mı? Böyle durumlarla karşılaşıp sorununu çözebilen hesabını açtırabilen arkadaşlar var mı?

Birde askıya alınan hesap tekrar açılırsa bunu maille bildiriyorlar mı?

T

trgy

Misafir
Reklamınız neydi biz reklamı ve içeriği bilmeden bir yorum yapamayız. Haklıyım diyorsanız alın elinize bir şikayet dilekçesi verin en yakın savcılığa.

cFrog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Bu konu ile alakalı mail atmayın kararımız kesin yazmışlar.

mümkün değil hocam böyle yazmaları :).4 yıldır adwords kullanırım 250 yi geçik hesap geçti elimden ama dediğin gibi birşey mümkün değil;) ekran görüntüsü verebilirmisin bi?

Cango

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xticaret sitesindeki internet üzerinden para kazanma sitelerinin reklamını yapıyordum. Tahminimce sebep bu olabilir. Bir diğer sebep olabilecek durumsa posta ile adresime 100tl lik adwords kuponu geldi. Yeni bir hesap açıp bu kuponu onda kullandım. Aynı isim ve kredi kartı bilgisiyle ikinci bir hesap açtığım içinde olabilir. Ama bu konuyu adwords forumlarında sormuş ve aynı isimle kuponu kullanabileceğime dair cevaplar almıştım bu sebeple açmıştım yeni hesap.

bana bu sonucun değişmeyeceğini söylüyorlar fakat ben bu sonucu neyin doğurduğunu ve düzeltmek için ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum. Zaten paramla bir hesap üzerinden reklam veriyordum. Reklamım beğenilmiyorsa uygun değilse yayınlamazsın olur biter. 400 liraya yakın bir para verip 3 ay boyunca reklamımı yayınladılar ve sonra bi anda reklamlarım yayınlanmamaya başladı.

yeni açtığım hesapta önemli değil 100 tl kuponu kullansam nolur kullanmasam nolur, eviime gönderdiler 14 günden yeni bir hesapta kullanılır diyede yazmışlar üstüne..

adwords.jpg

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Reklam içeriği ile ilgili yeni ve google politikalarına uygun reklam açıp bunu [email protected] adresine bildirin, hesabın askıya alındığını ve reklamların henüz aktif olmadığınıda bildirin hesap normal seyrine dönecektir.

Cango

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Denemelik bir reklam koydum. Gösterim başlamadı daha. Mail gönderdim adwords-tr ye. Sonuç alınca buraya yazacağım.

4198.jpg

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.