İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hexca Mağduriyeti..!

Yanardags

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ekim 2007
Mesajlar
128
Reaction score
0
merhabalar, 1 yıldan daha fazladır hexca.com adresinden almış olduğum vps paketini kullanmaktayım, ve sıklıkla sorunlarla karşılaştım ancak bunun tüm vps'lerde olabileceğini düşündüğüm için çalıştığım firmayı değiştirmekten taraf olmadım.. Ancak bünyemde hit'i çokta yüksek olmayan devlet siteleri bulunmakta ve imzaladığım sözleşmeler gereği erişim olmadığında yaptırımları olmakta, erişimde yaşanan sorunlarda da HEXCA'ya ulaşmaya çalışıyorum ve hiç bir telefonuma cevap vermeyen, hiç bir e-postayı değerlendirmeyen bir sisteme sahip! Hayır sitesinde cep telefonunu vermese rahatsız etmiyecem... Ama ben 1 seneyi aşkın süredir ödemesini sektirmeden düzenli yapan ve ilerleyen zamanlarda da kendi sunucusuna geçecek olan bir müşteriyim ve devlet siteleri barındırıyorum.. Her ay düzenli olarak Cpanel lisansımı yenilemeleri için arayıp sıkıştırıyorum ve bu da onlardan birisi ortalama 15 gündür cpanelimin lisansı yok ve yeni e posta açma gibi işlemleri yapamıyorum şifre değiştirme vs gibi işlemlerde SSh kullancaksam neden cpanel'e para vereyim. bu ayın ödemesini de yatırmama rağmen bir geri dönüş veya lisans yenilemesi olmadı... Bu şuan olan basit bir sorun önemli sorunlarda ise yaşadığım problemleri tahmin bile edemezsiniz.

Ben mağdur oldum en kısa sürede sitelerimi taşıyorum. Ve 1 senedir kesmedikleri fatura için banka dekontlarımla vergi dairesine ayrıca para yatırıp hizmet alamadığım içinse savcılığa başvuruyorum. Hexca dan uzak durmanızı öneriyorum.

Saygılar
 

murdock

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Mart 2005
Mesajlar
1,273
Reaction score
3
iş ahlakı denen şey boşuna denmemiş.ne olursa olsun ticari faaliyet çocuk oyuncağı değil geçmiş olsun.
 

wesc

1
İyinet Üyesi
Katılım
1 Haziran 2008
Mesajlar
2,223
Reaction score
12
Bu hostçunun ne mal olduğu ortaya çıkmıştı.
Sitesinin teması bir siteden çalıntıydı, bunu belgelemişlerdi, uzun zaman önce.
Keşke araştırsaydın en başta.
 

Yanardags

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ekim 2007
Mesajlar
128
Reaction score
0
Evet araştırdığımı sanıyordum ama demek ki gözden kaçan şeyler oluyormuş.. Ben sorunsuz VPS olacağına zaten inanmıyorum en azından irtibatımız olsaydı...
 

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Haziran 2008
Mesajlar
822
Reaction score
2
hexca ilk acildigi zamanlar cok fazla ucuza verip birden büyüdü aslinda büyüdüklerini sandilar.. Elindeki taze parayi görüp daha fazla ise girdiler acikcasi ben 1 sene dahi dayanmazlar diye dusunurken baya gittiler..

Ben paypal alisverisim oldu kendileri saglam o konudalar ama hosting isini yapamadilar butun hosting musterilerini felan devir ettiler ama konuyu bilemyecegim vps felan..

Yani anlayacaginiz hosting musterisi bulmak kolay ucuza verip herkes bu ise girebilir ama sonu önemli hosting ciklet gibi degildir. Cikleti satarsin cignersin atarsin bitti cikletten sürümden kazanilir ama hostingden asla hostingde sürüm olmaz buna destek vermek zorundasin destek verilen hic birseyde sürüm olmaz..
 

denizci88

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Mart 2008
Mesajlar
42
Reaction score
2
Hexca yakın geçmişse kadar saygı duyulan, müşterilerinin almış oldukları hizmetten memnun olduğu ve sahip olduğu çevreye tavsiye ettiği bir firmaydı ancak bu durum şu günlerde değişti. Birçok müşterisi mağdur duruma düştü. Hosting müşterilerini bir başka firmaya devrederek biraz rahatlamış olmaları gerek ancak anımsadığım kadarı ile hala VPS müşterilerini devretmediler ve kendileri ilgileniyor.

Geçmiş olsun diyelim. Umarım, mağduriyetiniz bu zamanlarda giderilmiştir.
 

Baba_Yorgun

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Nisan 2009
Mesajlar
80
Reaction score
0
eskiden gerçekten çok değer verilirdi piyasa da yaşadıkalrı sorunlar var sanırım pek ilgilenemez hale geldiler.

umarım sizin ve onların sorunları kısa sürede hallolur.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst