yasarkavus
Onaylı Üye
- Reaction score
- 51
Güzel sitelere herkes girmiyor bazen. Çünkü bu güzel sitelerin varlığından haberi olmuyor. Ben de sizler için güzel ama adını duymadığınız siteleri derlemeye çalışırken zaten bu siteleri derlemiş bir siteden alarak sizlere sunmanın daha makul olacağına karar verdim. En sıradışı site demek belki yersiz olabilir ama gerçekten de en kullanılması gereken siteler listesi yapacak olsanız kesinlikle bu listeye eklemeniz gereken siteleri ekliyorum buraya.
Hiç bilmediğiniz en ilginç internet siteleri
Hangi siteyi çok beğendiyseniz lütfen yazar mısınız?
Hiç bilmediğiniz en ilginç internet siteleri
- Beğendiğiniz filmi yazınca size o filmin benzerlerini öneren bir site: tastekid.com
- Beğendiğiniz sitenin benzerlerini gösteren bir site: similarsites.com
- Kumdan çizim yapmanıza olanak veren güzel bir site: thisissand.com
- En dikkat çekici yazı fontlarını bulabileceğiniz muazzam bir font arşivi sitesi: dafont.com
- Kendi projenizi hayata geçirmenize imkan veren bir internet sitesi: instructables.com
- Ücretsiz amatör video yapma sitesi ile kendi logonuzu yapabilirsiniz: logomaker.com
- En güzel kitap öneren web site uygulaması: whatshouldireadnext.com
- Youtube, Twitter ya da Instagram videolarınızı GIF'e dönüştürebileceğiniz bir site: gifs.com
- Yabancı dil öğreten hem de ücretsiz bir internet sitesi: duolingo.com
- Büyük dosyaları paylaşabileceğiniz yararlı bir dosya paylaşım sitesi: wetransfer.com
- PDF dosyaları online olarak düzenleyebileceğiniz bir site: gonitro.com
- Resim üstündeki yazıları silebileceğiniz bir faydalı site: projectnaptha.com
- Filmde ya da dizide giyilen elbiselerin nereden alınabileceğini gösteren site: wornontv.net
- En kaliteli belgeselleri size sunan güzel bir web sitesi: documentaryheaven.com
- Dilinizin ucundaki şarkıyı mırıldanarak şarkının hangisi olduğunu bulabileceğiniz site: midomi.com
Hangi siteyi çok beğendiyseniz lütfen yazar mısınız?