S
selahattin
Misafir
okey,mesaji silebilirsiniz.hile yaparsa yapsin ne önemi var öyle degilmi.
saygilar.
saygilar.
selahattin' Alıntı:http://www.aloiyigunlerbenvahitoglumubulupgetirenetam100binlira.com/
Bul Davutu Al Parayi..
Listeyi sabahtan beri takip ediyordum,ana bi baktim size yemin billah ediyorum ilk 50 de bil degildi bu site 15 dakika icinde geldi 1600 hite ve en son baktigimda 23. siradaydi.Ya bu da ne sakami?
Bossek' Alıntı:hile falan yok msn yetiyo.dun bi surf yapayım dedim bi baktım one dedim domain adresi..zaten o tel sakasını seviyom.sadece msn deki arkadaslarıma adresini vermem etkili oldu sanırım ......... Ulaaa gider ayak ii geldi bu forum... helalsiniz bee.bende GORA gibi bi film cekcem sadece bu forum yeter senaryo için
Bossek' Alıntı:sayın admin forum dikkat ettim eski forumun havası yok.acıkcası coluk cocuk oyuncagı olmus dolayısıyla böyle konusmak zorunda kalıyorum.Diksiyon konusuna gelince kendime laf söyletmem.Ne zaman nerede nasıl konuscagımı bilen birisiyim.
www.reklamparki.com dan detaylı bilgiyi hakkımda öğrenebilirsin.Telefonda konusur gibi konuscak olsam o referanslar olmazdı sanırım.Herneyse benim demek istedigim konular hep baska konulara gidiyo...Yani faydalı eskisi gibi veriler alınmamakta.okiş