İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hit Botlarının Zararları

enes0001e

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Nisan 2013
Mesajlar
0
Reaction score
0
web+trafi%C4%9Fi.png

Websitesini yeni açmış olan ve çabucak ziyaretçi gelip para kazanmak isteyenlerin başvurduğu yollardan biride botlardır. Bu botlar sitenize günde 3000-4000 ziyaretçi gelmesini sağlar. Tabi bu yararlı bir şey değildir. Yani yararlı olsa tüm site sahipleri hemen kullanır hepsi reklamdan bayağı para kazanır böyle bir şeyin mümkün olmayacağını herkes bilir. Tamam belli bir süre sizi arama motorlarında üstte tutar hatta kendi egonuzu tatmin edersiniz ama o kandırmaya çalıştığınız arama motorları bu tür hileleri yemezler.Bir süre üstte kalırsınız ama daha sonrasında ilk baştaki durumunuzdan daha kötü durumlara düşebilirsiniz. Önemli olan ziyaretçilerin yazınızı okumasıdır. Bu botları kullanınca gelenler 30 sn duruyor. Çoğuda programı açık bırakıp kalkıyor. Yani Türkçe yazılmış bir siteye diğer ülkelerden ziyaretçi geliyor. Özellikle bu ülke Çin oluyor. Sizce mantıklı mı?Kesinlikle mantıksız.


Bundan önce sitemin iyi yerlere gelebilmesi için neler yapabilirim başlıklı bir konu açmıştım eğer orayı okuduysanız size orada reklam alıp para kazanmak için sitenizin kalitesini düşürmeyin. İleride siteniz geliştiğinde umurunuzda olmayacak derecede küçük olan paralar kazanmak için sitenizi mahvetmeyin. Biraz sabredin. Siz sadece sitenize özgün yazılar yazın ondan sonra birkaç yerde yazılarınızı paylaşın onun dışında geriye kalanını ilk başlarda düşünmeyin. Tabi size bunu derken sadece yazı yazın backlink filan uğraşmayın demiyorum. Ama eğer sitenizin ileride düzgün bir sıralamaya gelebilmesini istiyorsanız şu hit programlarıyla kendi egonuzu tatmin etmekten vazgeçin. Sabredin biraz daha sonralarında her şey daha kolay olacaktır.

Kaynak
 

guneydesign

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2010
Mesajlar
110
Reaction score
1
Konum
izmir
Gerçekten güzel makale olmuş emek verip yaptığın sitenin birinci olayım derken yok olması üzücü olur bence de sabır etmek en güzeli Teşekkürler
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst