İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hit garantili ingilizce site sahibi olmak sadece 30 tl

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
daha önce bu hizmetimizi bu konuda satın alan arkadaşlar oldu. benimle irtibatı kesmeyen bir kaç arkadaş bu işten verim aldılar ki elimdeki botu satın alma yoluna gittiler.neyse konumuz bot satışı değil.

Şu alanlarda site yapılır:

Sağlık
Teknoloji
Yemek tarifleri
Moda-Tasarım-Dekorasyon-mutfak
Bitkiler-Bahçe düzenleme-Ziraat
Forex GARANTİ KAPSAMINDA DEĞİLDİR.
Araba kiralama-arabalar-Tekneler
Tatil-oteller-turizm GARANTİ KAPSAMINDA DEĞİLDİR.
Genel site- ne ararsan var cinsinden-

YAPMANIZ GEREKENLER

Kendinize bir adet domain alıyor içerisine wp kurup aşağıdaki eklentileri yüklüyorsunuz.

all in seo
sitemap
rss footer

YAPILACAK ÇALIŞMA NEDİR?

sitenize 1k-2k konu atılacak zamanlanarak.(konular botla atılmaktadır) Ayrıca sitenizin hit alması için ingilizce dizinlere eklenecektir.7 gün içerisinde iş bitirilir teslim edilir.

VAADEDİLEN NEDİR : 60. GÜNÜNDE MİNİMUM 50 HİTLİ BİR BLOG SAHİBİ OLMANIZ.EĞER 60. GÜNDE EN AZ 50 HİT OLMAZSA ALINAN ÜCRET İADE EDİLİR.(forex -ve otel hariç)

Burada bahsedilen minimum hittir.Çok daha fazlası gelebilir.Kendime yaptığım sağlık bloğunun dünkü hiti 170 dir ve son iki günlük kazancı 9 dolar civarıdır.site açılalı 40 gün falan olmuştur.

TALEP EDİLEN ÜCRET: 30 TL DİR VE TAMAMEN PEŞİNDİR.
Ödeme yolları: Denizbank Havale Eft ve Şans oyunları

msn: [email protected]

lütfen baltalayıcı mesajlar yazmayalım. konu gayet açık inanan güvenen yaptırır inanmayan güvenmeyen yaptırmaz.

Pisadam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İngilizce Sağlık sitem için düşünebilirim, yalnız konular bot tarafından nasıl atılıyor ? Türkçe sağlık sitelerinden içerik alınıp google translate ile otomatik çevirip mi açıyor bot ? Yoksa tamamen ingilizce sağlık sitelerinden mi alıyorsunuz içeriği ?

Birde şuna değinmek istiyorum, içeriği biz belirleyebiliyor muyuz ? Örneğin cancer konulu içerikleri istesem sadece o konu üzerinde bot ile konuları açabilir misiniz ? Biraz detay verirseniz düşünebilirim hocam.

Kolay gelsin

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
İngilizce Sağlık sitem için düşünebilirim, yalnız konular bot tarafından nasıl atılıyor ? Türkçe sağlık sitelerinden içerik alınıp google translate ile otomatik çevirip mi açıyor bot ? Yoksa tamamen ingilizce sağlık sitelerinden mi alıyorsunuz içeriği ?

Birde şuna değinmek istiyorum, içeriği biz belirleyebiliyor muyuz ? Örneğin cancer konulu içerikleri istesem sadece o konu üzerinde bot ile konuları açabilir misiniz ? Biraz detay verirseniz düşünebilirim hocam.

Kolay gelsin

tamamen botla ingilizce blogspot sitelerden çekiyorum .blogspottan wp ye çekince biraz farklı oluyor iyi oluyor hit getiriyor.

sadece kanser prostat vs gibi sınırlı olursa konu sayısı az olur.garanti kapsamında olmaz.

ayrıca elimdeki botla 100 e yakın site yapıp sattım. örnek siteleri pm ile verebilirim.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
görüşelim. laikin çok yoğunum ben sadece aklınıza taklan nokta varsa burda sorun. yoksa sadece alışverişi gerçekleştirmek için msn ekleyin lütfen.

Pisadam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamamen botla ingilizce blogspot sitelerden çekiyorum .blogspottan wp ye çekince biraz farklı oluyor iyi oluyor hit getiriyor.

sadece kanser prostat vs gibi sınırlı olursa konu sayısı az olur.garanti kapsamında olmaz.

ayrıca elimdeki botla 100 e yakın site yapıp sattım. örnek siteleri pm ile verebilirim.

PM'lermisin. - Sadece ingilizce sağlık sitelerini

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
pm gönderildi.

bloggerde etiketler index almaz arkadaşlar.hatta konulara bile robots.txt kısıtlaması konur . dolayısıyla her babayiğit özgün de yazsa pek hit yapamaz bloggerde. işde biz buradan konuları alıyoruz wordpresin gücünden faydalanarak hit canavarı siteler yapıyoruz.

bunu botla yapıyorum.botun sınırsız lisans ücreti 100 tl 4 site lisansı 50 tl

ya da konu başlığında olduğu gibi 30 tl ödüyorsunuz iki ayda kaydedeğer hiti olan ingilizce site sahibi oluyorsunuz. r10 da ve burada zaman zaman siteler sattım.üç günlük iş değil yaptığım şey. çoluk çocuk değilim. kimse yanlış anlamasın msn de geyik yapacak zamanım da yok. konuyu okuyun bu bana uyar diyenler pm ile ya da diğer yolla iletişime geçer işi bitiririz.

ekleme: açalı daha 1 ay olmayan bir site imzamdadır. hiti vs bakabilirsiniz. ingilizce sağlık sitesidir.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
Tek 1 site için botu almak istesem botun ücreti ne kadar olur ?

bir site için normal botlar 15 20 tl ye satılıyor bir yukardaki arkadaş doğru söylemiş.

ancak bendeki botu yapacak adam kolay kolay bulunmaz.

benimki blogspot sitelerden çeker. tek site için satış yok lakin

4 site lisans 50 tl sınırsız lisans 100 tl şeklinde satışı var.

bu botla milonlarca blogspot siteden konu çekebilir onlarca yüzlerce blog yapabilirsiniz. her iki forumda yaptığım sitesatışlarına bakabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.