İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hitim düştü ve arama kelimelerimden biri silindi

avsaadasi

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mayıs 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar
3 yılını dolduran sitem 15 gündür bir garip takılıyor,anahtar kelimelerimden olan avşa aramasında sitem gözükmüyor ama avşa adası aramasında sitem duruyor buna göe farklı arama kelimesi indexlerindede sitemin ana indexi yok mesela avşa pansiyonlar aramasında konaklama sayfamla ana indexim duruyodu şimdi konaklama sayfam var ana indexim yok silinmiş sorunu arastırdım ama pek bişiy bulamadım
site adresim avsa-avsa.com sorunuma yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkür ederim
 

senolcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ocak 2003
Mesajlar
1,393
Reaction score
0
Gördüğüm kadarıyla sandbox değil, dalgalanma olabilir, sandbox olmasında dalgalanma bir şekilde durulur, kolaygelsin.
 

zahmaci

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ekim 2003
Mesajlar
549
Reaction score
0
Konum
Antalya
Merhaba, arada oluyor oyle seyler, tavsiyem siteyle hiç ama hiç oynama 1 hafta 10 gün sürebiliyor. Ama ana sayfanda haber vs bölümü varsa bir 2 haber ekle (abartma) ama tekrar ediyorum kişisel görüşümdür title vs gibi seylerle oynama..

Umarım düzelir en kısa zamanda
 

avsaadasi

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mayıs 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
siteyle pek oynamadım bir iki reklam cıkarip ekledim sadece bu nasıl dalgalanma anlamadım yanlız bu durumdan bir gece önce farklı bir sitemi başka bir hosta tasıdım tesadufmü bilmiyorum ama ondan sonra bu durum oluştu birde iki farklı sitemde anahtar arama kelimelerinden silindi anlamadım gitti.Daha sonra google webmasterda içerik analizinde avsa-avsa.com sitemin ref baglantılı absürt içerik gibi bir sayfa algıladıgını gördüm googleda daha sonrada robots.txt ile bu içerigi engelleyip url kaldırdanda kaldırma istegi yolladım.. ogun için bu tarz farklı 2 site vardı bugun baktıgımda 4 site olmuş.robot dosyası yine engellemiş saolsun.birde bakıyorum sonuclara alakasıs siteleri öne almaya basladı google birde daha dün acılan siteleri 3.ci 4.cü yapmaya basladı.

Birde size soracagım su ref baglantılar google için bir açık degilmi yani biri kötü niyetle böle bir siteye sizi eklese sonra siz farketmeseniz durum ne olacak?sucunuz gunahınız olmadan gümemi gitceksiniz analize baktıgımda klasörumde böle bir icerik olmamasına ragmen sitenin içerigi gibi duruyor.
 

avsaadasi

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mayıs 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Yokmu bir allahın kulu bı konuda bilgi verecek yardımcı olun arkadaşlar
 

Modes

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Temmuz 2008
Mesajlar
10
Reaction score
0
Aynı sorun bendede oluyor. Beklemekten başka çözüm yolu yok sanırım.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst