İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hitleap hit Traffic ve para kazanın

EmrahKilic

0
Yasakli Uye
Katılım
1 Ağustos 2013
Mesajlar
18
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Hitleap'ın kısaca amacı Hitleap üzerinden hit kazanmaya çalışan siteleri kendi bilgisayarımız üzerinden açarak, tekil hit sağlamaktır. Hitin anlamı web sitenize giren kişi sayısını belirler. Hitleap ise bir tür hit kazanma hilesi sayılır. Site adminleri web sitelerinin hitini arttırarak Google aramada üst sıralara çıkmayı yada link kısaltıp para kazanmaya çalışan kullanıcılarda linklerini Hitleap'a ekleyerek gereken hiti kazanırlar.
Hitleap'tan para kazanmak çok basittir. Öncelikle kendinize bir kullanıcı hesabı açmanız gerekmekte nasıl yeni hesap oluşturacağınızı ve nasıl kullanacağınızı aşağıda resimlerle anlattım.

Bilmeniz gerekenler:

*518 Minutes(Dakika) karşılığında 1.4€ kazanıyorsunuz.
*Dakikalar her pazartesi günü. €'ya dönüştürülür.
*Paranızı çekmek için hesabınızda en az 5€ olması gerekiyor.
*Paranız 7 gün içerisinde Paypal hesabınıza gönderiliyor. (Paypal hesabınız yoksa en altta nasıl hesap açacağınızı anlatan bir alıntı yerleştirdim. Üyelik alırken kredi kartı gerekmiyor ancak paranızı çekmek için banka hesabınızın, kredi kartınızın ya da para kartınızın olması lazım.)

Öncelikle sitenin yapmış olduğu ödeme örneklerini göstererek başlamak istiyorum. Yani sistem güvenilirdir.

HitLeapProof.PNG


Buyrun Başlayalım;

1- Önce Siteye Giriyoruz.
Link;http://hitleap.com/by/ByOscar

2- Kutucuk içinde göstermiş olduğum bilgileri giriyoruz.

81681925.png


3-Sign Up butonuna basınca Mail adresimize aktivasyon linki gönderildiğine dair uyarı çıkıyor.

73897773.png


4-Mail adresimize gelen maile girip aktivasyonu tamamlıyoruz.

59620515.png


5-Linke tıkladığınızda, hesabınız aktif hale gelecektir.

13023064.png


6- Kutucukta belirttiğim gibi Kullanıcı Adınızı ve Şifrenizi girin ve Log in butonuna tıklayın.

84114930.png


7- İşte hesabımıza girdik. Bu ekranda kazandığınız dakika ve hitlerin istatistiğini görebilirsiniz. Üst Menüde numaralandırdığım yerler kısaca; 1-İstatistik Ekranını Açar, 2- Hit Kazanmak İçin Link Ekleme yada Düzenleme Sayfasını Açar, 3- HitLeap Viewer programını indireceğiniz sayfayı açar, 4-Referanslarınızı görmenizi sağlar, 5- Link ve sayfalarınız için dakika ve premium üyelik alma sayfasını açar, 6- Hitleap yetkilileriyle yazışmanızı sağlar, 7-Hesabınızdan çıkmanızı sağlar.

98119875.png


8-My Websites'e tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir sayfa açılır. Bu sayfaya linklerinizi ekleyerek kazandığınız dakikalarla sayfa hitinizi arttırabilirsiniz.

39223013.png


9-Traffic Exchange butonuna tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir sayfa açılır buradan HitLeap Viewer programını indirebilirsiniz.

8.PNG


10- Programı çalıştırdığınızda karşınıza aşağıdaki ekran gelir. Log in'e tıklayarak, Kullanıcı adı ve Şifreniz ile giriş yapın.

9.PNG


11-Üst menüden Traffic Exchange'e tıklayın ardından Start Traffic Exchange'e tıklayın ve dakika kazanmaya başlayın.

10.PNG


12-Gördüğünüz gibi program hit kazanmak isteyen sitelere kendisi girmeye başladı. Numaralandırdığım yerler kısaca; 1-Ana Sayfa, 2-Hit sayfasını beğenmezseniz engelleyebilirsiniz, 3-Open butonuna basarak kendi browserinizde gösterilen linki açarsınız, 4-Linkin gösterilme saniyesi, 5-Kazandığınız Dakikalar burada görünür.

11.PNG


13-Kazandığınız paraları Overview'e tıkladıktan sonra Withdraw'a bastıktan sonra aşağıdaki boşluğa Paypal mail adresinizi yazmanız yeterli.

13.PNG
 

facecash

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Şubat 2012
Mesajlar
150
Reaction score
1
bana üye olurken 4 euro verdi şim di 500 dk yapıp 5 euroyu tamamlayınca para çekebilirmiyim..
 

Yakup33

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Temmuz 2013
Mesajlar
24
Reaction score
0
htleapı adfoc.usla beraber kullanıyordum.tek başına kullanılabılıyorsa cok ıyı.Hocam gunluk getırısı ne htleapın soylermısın.Ben adfoc.usla kullandıgımda gunluk 0.6-0.8 dolar gıbı bır getırısı oluyor.Ve kotu tarafı adoc ayın 7 sınden 7 sıne odeme yapıyor.Alt lımıtte 10 dolar.Eğer gunluk getırısı fazla ıse ve odeme kosulları ıyıyse pm atarsan sevınırım.skype yazarsan memnun olurum.kolay gelsın.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst