İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hitmp3tr.com için banner reklam aylık 50 YTL

H

hitmp3tr_com

Misafir
arkadaşlar banner reklam fiyatını 50 YTL yaptım ama acil olarak birinin reklam vermesi lazım host ücreti kapıya dayandı.

hitim webserviste 9000 + tekil
 
N

nsbil

Misafir
hitmp3tr_com' Alıntı:
arkadaşlar banner reklam fiyatını 50 YTL yaptım ama acil olarak birinin reklam vermesi lazım host ücreti kapıya dayandı.

hitim webserviste 9000 + tekil

normal host ucretinden bahsetmiyorsun herhalde. cunki host sponsorun var gorunuse gore.. mp3 host undan bahsediyorsan ayri konu ama sen onada para vermessin bir kac free host tan takilirsin. bu nedenle bazi sacma konulari acarak reklam alamassin benden soylemesi. kendini dusuruyorsun o kadar. sevgiler canim..
 

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Ekim 2004
Mesajlar
641
Reaction score
0
nsbil gereksiz bi mesaj atmışsın arkadaş para veriyor hosta mp3 için. Asp sponsoru olduğu doğrudur ama ortalığı kızıştırma daha fazla kavga olmasın bu forumlarda rica ediyorum herkesten yazasım gelmiyor gerçekten.
 
N

nsbil

Misafir
ben gereksiz olmadigini sonuna kadar savunuyorum. gereksiz bir mesaj degil daha dune kadar parasiz beles hostlarda barindiriyordu mp3lerini simdimi paraliya gecmis. reklam almak icin baska yol sec serkan cim, elini cebine at host parani cebinden ode biraz hakkini ver, 50/100 milyon icin millete madara olma, dini imani para olan insanlari sevmem. uzakta dururum ne olursa olsun sonuna kadar.. bir bildigim vardir demekki bu kadar yazmissam alicancim. sevgiler sanada...
 
H

hitmp3tr_com

Misafir
nsbile bu güne kadar cevap vermedim şimdide vermeyeceğim.

bir gün siteme girilip mp3 linkinin çalışmadığı olmuşmudur?

ayrıca parasını tıkır tıkır veriyorum bu ay masraflarım oldu ve param çıkışmadı. ayrıca reklam aldığım bir kişi parasını ödemedi o yüzden buraya yazdım.

kimseden host parası dilenmiyorum reklam fiyatını düşürdüğümü ve nedenini yazıyorum bu güne kadar reklam konusunda sıkıntı çekmedim isterseniz buraya bana reklam verenlerin listesini yazarım.
 
H

hitmp3tr_com

Misafir
ayrıca sponsor konusuna gelince sponsorluk cuma günü bitecek bir sorunda o.

allahım hep üst üste geldi:)
 
N

nsbil

Misafir
tum linklerim calisiyor diyorsun yani oylemi :) zeynel bile bunu soylemedi simdiye kadar. yazik sanada serkan. aramizda bir problem yokki zaten alisveris bitti dostlugumuzda bitti o kadar. millet yanlis anlicak :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst