İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo İpucu Hızlı indexlenmek için neler yapılmalı

ByPowerfuL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Merhaba arkadaşlar size bu yazımda google de hızlı index almak için bir kaç temel ipuçları vereceğim...
arama_motorlari_hizli_index_alma.jpg
Genelde bilinen yöntemlerdir ama bilmeyen arkadaşlarda bir hayli fazla, lafı uzatmayı sevmem direk konuya giriyorum..(bu tarz konularda anlatıma girmenin daha makbul olduğunu düşünüyorum)

Hızlı index almak için temel 3 maddeyi ben oluşturdum ekleme yapmak isteyen arkadaş varsa yorum bırakarak listeye ekleme yapabilirim.Arama motorlarına kayıt kısmını geçiyorum :)

• İlk olarak bir sitemap'ı kuruyoruz ve Google Webmaster Tools'a site haritamızı yolluyoruz.
  • Wordpress google de hızlı index almak için ; All in One Seo, XML-Sitemap, SEO Smart Links eklentilerini kuralım.
  • Eklentilerimizi kurduktan ve sitemize yazılarımızı girdikten sonra bütün blog yazarlarının kullandığı ping sisteminden yararlanarak sitemizi arama motoruna "Bak google amca yeni konu girdim botları yollada bi göz atsınlar" diye haykırıyoruz ve google amca bizi kırmayıp sitemizi ziyaret ediyor. Ping siteleri için kısa ve öz yazımı okumanızı tavsiye ederim.

Benim kalemimden bu 3 temel seo ayarları düşüyor sizlerde eklemek isterseniz dediğim gibi yorum bırakın ve bende listeye yenilerini ekliyeyim bu yazıda hızlı index almak için araştırma yapan arkadaşlara sağlam bir kaynak olsun :)

Bir teşekkür olarak kaynak adresinden yazıma yorum bırakırsanız minnettar kalırım :) iyi forumlar

Kaynak ; Hızlı index almak için ipuçları

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.