İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hizlireklam.com Sayimlari Nasil?

suleymanuslu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba,

Bir sitem var suan gunde 10-11k arasi degisiyor.

PopupTekil Gösterim :3269
SplashTekil Gösterim :6459

Bugunun sayimlari boyle, Suan saat 18:11 gelir 11.36 TL geceye kadar 15-16TL olur ama , pop lari az yasiyor bence , bu normal mi?

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Sayimlarinin eskiden cok iyi, su anda ise cok kotu oldugunu duydum. %30 sayiyor hocam bu ne boyle. Splash bile ortalamanin cok altinda. %30-%60.. %80 sayan pop firmalari var.

suleymanuslu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Evet sayimlar 50% den dusuk,ama iste basladik bir kez..

80% sayan pop firmalarini soylermisiniz kullanalim =)

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
R10da bunun orneklerini cok gormustum, yeniden buldugumda gosteririm buradan ama biraz arastirsaniz gercekten sayimlari iyi olan firmalar var.

suleymanuslu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
suan hizlireklam.com kullanali 4. gunum ve pop,splash 50TL oldu. uzun suredir arastiriyorum reklamagaci.com guzel veriyormus, onunda ptc sistemini kullaniyorum 20dolari gecti. baska bildiginiz firmalar varsa paylasirsaniz sevinirim

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Hızlıreklam, kaç tl den sonra ödeme yapıyor dostum ?

suleymanuslu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
20TL gectikten sonra odeme talebi yapabiliyorsun,belirli tarihlerde ayda 3 kez odeme yapabiliyorsunuz.

LitmuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Sayımlar hakkında yorum yapamam ama günü geldiğinde ödememi kesin alacağım gözü ile baktığım ve günü geldiğinde ödememi aldığım bir firma.

suleymanuslu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Sayımlar hakkında yorum yapamam ama günü geldiğinde ödememi kesin alacağım gözü ile baktığım ve günü geldiğinde ödememi aldığım bir firma.

Evet,bundan benimde supem yok icerde yuklu bir miktarim var. 7. aya kadar biriktircem super bir Turkiye turu yapacam =)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.