Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hollandada yasiyan arkadaslar birlikte bi comite kuralimmi webmasterler olarak
hem hollandaya hitap eden weblerin dizayni hemde kendi projelerimizi gelistiriiz
hollandada yasiyan arkadaslar birlikte bi comite kuralimmi webmasterler olarak
hem hollandaya hitap eden weblerin dizayni hemde kendi projelerimizi gelistiriiz
bu yazı çok ilginç geldi bana, köpek olarak görüldüğün bir yeri bu kadar ateşli savunman ilginç geldi bana, neyse keyfin bilir, yalnız biraz hollanda coğrafyasını incele derim
selamlar nihayet cevaplar gelmeye basladi oncelikle arkadaslar tartismayalim sonucta kimse kopek degil herke bi sekilde gelmis ekmek parasi vs tartismakla cozemeyiz gecelim bu konuyu benim msn adresim [email protected] proje olarak su an aklimda ilk olraka bir cok hollandadaki gurbetcilerimize TMF gibi sohbet ortami yartmak ben tek basima cok denedim ama yapamadim, diger bir nokta ise ortak yapicagimiz projemizde entegrasyon konusunda veya gurbetcilerimizin haklari ile ilgili avukatlardan destek alip hukuk destegi vermek oturup konusadabiliriz yakinda kendi makinemi alicam host destegi vermeye hazirim. saygilar www.cafeyurt.com
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.