hong kong dan yapilan ve kolay alisverisin en iyi siteleri

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaslar merhaba ben sizinle burda dunyanin belkide en ucuz alisverisinin yapildigi hong kong siteleri hakkinda konusmak sizin goruslerinizi almak istiyorum , ben simdiye kadar 3 site denedim hong kongtan ama birincisinde urunum cok gec geldi 2 aya yakin zaman aldi digerinde cok fazla kargo ucreti odedim , en son forumlarda gezerken www.dinodirect.com u buldum dedim birde burdan alayim , adamlar 50 dolar uzerine free shipping yani ucretsiz kargo yapiyorlar ustelikte cok hizli , sonra hediye aciklamasiyla gonderiolar boylece gumruk problemide olmuyor . ben mp3 player birde tablet aldim aslinda alirken tabletten cok bisey beklemiyordum cunku cok ucuzdu ve markasida tanidik bisey degildi ama simdi iyiki almisim diyorum , on numara bir alet herkese tavsiye ederim bu siteyi acaba siznde bildiginiz boyle guvenilir kaliteli bir siteniz varmi hongkongtan ?
yorumlarinizi bekliyorum
bi goz atin fiyatlar falan cok iyi

www.dinodirect.com

http://www.dinodirect.com/shopping-7-Inch-Tablet-PC-f-ipads-tablets/
buda aldigim tablet

0
Onaylı Üye
Üye
dealextreme.com dan alışveriş yaptım bende 3 kere. 1.5 dolarlık bi sipariş vermiştim ücretsiz kargo olarak gönderdiler.

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşlar bu sitelerden türkiyede milyarlar kazananlar var aklınızda bulunsun ticaret yapmak isteyen varsa biraz araştırsın

0
Onaylı Üye
Üye
Buyincoins.com tek geçerim ;)

0
Onaylı Üye
Üye
dx.com alışverişlerimi ordan yaparım.

0
Onaylı Üye
Üye
aliexpress.com bende bunu kullanıyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar ilk defa yurt dışından internetten alış veriş yapmayı düşünüyorum. Aslında amacım ufaktan da olsa ticarette girişmek nereden başlamalıyım ne yapmam lazım? Rica etsem bilen birileri anlatabilir mi?

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar ilk defa yurt dışından internetten alış veriş yapmayı düşünüyorum. Aslında amacım ufaktan da olsa ticarette girişmek nereden başlamalıyım ne yapmam lazım? Rica etsem bilen birileri anlatabilir mi?

100 $ üzeri ürünlerde vergi alınıyor diye biliyorum hocam gümrük ve vergi işlerini detaylı incelemenizi tavsiye ederim

0
Onaylı Üye
Üye
verdiğin bilgi için teşekkürler hakan akın yalnız yeterli değil. arkadaşlar alış veriş normal banka hesapımı kullanmam yeterli olur mu? Son olarak ücretsiz kargo olayında hakanında dediği gibi 100 dolar üzeri vergi her site alıyor mu?

Geri