Forumda ilk mesajı / konusu : http://forum.iyinet.com/wordpress-e...rch-engine-optimization-hakkinda-noindex.html
İşte bu soruyu sormak için üye olmuştum Pek fazla kalmayı düşünmüyordum (bkz: bir arkadaşa bakıp çıkacağım)
Aradan geçen bunca mesaj içerisinde bir "merhaba" dememişim, mazur görün.
İzmir'de ikamet ediyorum. Bir süredir çalışmıyorum, öncesinde bilgi işlemde görevliydim. Halk arasındaki adı, bilgisayarcı
Retrospektif hakkında
En sevdiği şeyler: Ekşi Sözlük, Wordpress, İngilizce, Sabahın ilk nescafe'si :kahve:, akşamın son carlsberg'i :bira: ..
Nefret ettikleri: Nihat Doğan ve türevleri, Fatmagül'ün suçu ne? internet sansürü, gecenin bir saati sigaranın bittiğini fark etmek :sinir:
Unutamadıkları : Susam sokağı, ALF, Prison Break, Family Guy, Lost..
See you in another life brother :muck:
İşte bu soruyu sormak için üye olmuştum Pek fazla kalmayı düşünmüyordum (bkz: bir arkadaşa bakıp çıkacağım)
Aradan geçen bunca mesaj içerisinde bir "merhaba" dememişim, mazur görün.
İzmir'de ikamet ediyorum. Bir süredir çalışmıyorum, öncesinde bilgi işlemde görevliydim. Halk arasındaki adı, bilgisayarcı
Retrospektif hakkında
En sevdiği şeyler: Ekşi Sözlük, Wordpress, İngilizce, Sabahın ilk nescafe'si :kahve:, akşamın son carlsberg'i :bira: ..
Nefret ettikleri: Nihat Doğan ve türevleri, Fatmagül'ün suçu ne? internet sansürü, gecenin bir saati sigaranın bittiğini fark etmek :sinir:
Unutamadıkları : Susam sokağı, ALF, Prison Break, Family Guy, Lost..
See you in another life brother :muck: