Arkadaşlar bir host almayı planlıyorum. Fakat bi tane site kurmayacağım. Forumdan tutunda her proje için bi subdomain gerek. her subdomain de belirli bi üye olacak yüklenme olacak yani. Bunun haricinde webtv programımı db ye bağlayacağım buda kasacaktır biraz. Yani oldukca dolu dolu bi proje için sağlam ilerde "sen çok cpu harcıyosun kovuyoruz" demeyecek düzgün bir host arıyorum. Yapacağımız siteler php ağırlıklı olduğu için linux tercihimdir. Bunun haricinde hostcum ile birebir msn den görüşmek anlaşmak istiyorum. Öyle canlı desteğe gel ayarlarız değil düzgün hizmet istiyorum. Öyleki bir bilişim hizmetide bu projelerimin arasında ve herhangi bi tasarım yaptığımda hostuda sen al diyenlerin hostlarınıda bu hostcudan alacağım. Bu yüzden hostcum ile birebir görüşebileceğim bi hostcu olacak. Çok şey istiyorum gibi farkındayım ama böyle büyük bir proje ve plan için küçük ve garanti vermeyen hostcularla anlaşmak istemiyorum. Önerebileceğiniz bir hostcu yada ben yaparım bu işi diyen hostcu varsa pm den msn adresini bıraksın iletişime geçelim bir an önce.
Bunun haricinde bir kaç sorum olacak. Bilişim hizmeti açmayı düşünüyorum dediğim gibi bunun için herhangi bi yasal durum olurmu ne tür bilgileri ayarlamam lazım ne tür belgeler olmalı bunlarıda mrk ediyorum açıkcası. Bu konuda biraz yardıma ihtiyacım olabilir onun haricinde ciddi işlere başlamanın gururu ile hostcu bekliyorum. Herkese Hayırlı Günler...
Bunun haricinde bir kaç sorum olacak. Bilişim hizmeti açmayı düşünüyorum dediğim gibi bunun için herhangi bi yasal durum olurmu ne tür bilgileri ayarlamam lazım ne tür belgeler olmalı bunlarıda mrk ediyorum açıkcası. Bu konuda biraz yardıma ihtiyacım olabilir onun haricinde ciddi işlere başlamanın gururu ile hostcu bekliyorum. Herkese Hayırlı Günler...