İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Host alınacak Fakat...

RecLast

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bir host almayı planlıyorum. Fakat bi tane site kurmayacağım. Forumdan tutunda her proje için bi subdomain gerek. her subdomain de belirli bi üye olacak yüklenme olacak yani. Bunun haricinde webtv programımı db ye bağlayacağım buda kasacaktır biraz. Yani oldukca dolu dolu bi proje için sağlam ilerde "sen çok cpu harcıyosun kovuyoruz" demeyecek düzgün bir host arıyorum. Yapacağımız siteler php ağırlıklı olduğu için linux tercihimdir. Bunun haricinde hostcum ile birebir msn den görüşmek anlaşmak istiyorum. Öyle canlı desteğe gel ayarlarız değil düzgün hizmet istiyorum. Öyleki bir bilişim hizmetide bu projelerimin arasında ve herhangi bi tasarım yaptığımda hostuda sen al diyenlerin hostlarınıda bu hostcudan alacağım. Bu yüzden hostcum ile birebir görüşebileceğim bi hostcu olacak. Çok şey istiyorum gibi farkındayım ama böyle büyük bir proje ve plan için küçük ve garanti vermeyen hostcularla anlaşmak istemiyorum. Önerebileceğiniz bir hostcu yada ben yaparım bu işi diyen hostcu varsa pm den msn adresini bıraksın iletişime geçelim bir an önce.

Bunun haricinde bir kaç sorum olacak. Bilişim hizmeti açmayı düşünüyorum dediğim gibi bunun için herhangi bi yasal durum olurmu ne tür bilgileri ayarlamam lazım ne tür belgeler olmalı bunlarıda mrk ediyorum açıkcası. Bu konuda biraz yardıma ihtiyacım olabilir onun haricinde ciddi işlere başlamanın gururu ile hostcu bekliyorum. Herkese Hayırlı Günler...

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
21
Forumda açılan konuları incelemenizi öneririm.

Avantaj

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Tabiki var biraz arastırırsanız veya tanıdıgım bırcok hosting var saglam,guzel ıs yapan.

RecLast

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@Ping
Hocam çoğu hostcu alana kadar ilgileniyor sonra bakmıyor bile. Ben özellikle msn den irtibatta olabileceğim biri arıyorum. O yüzden bu şekilde bi konu açma gereği duydum yoksa bi kaç tane host firmasına baktım zaten ama vermiyorlar msn birebir görüşemiyoruz illaki canlı desteğe gelin diyorlar. Böyle istemiyorum ben.
@Avantaj
Hacım birebir görüşebileceğim kişilermi peki? Bu önemli benim için çünkü ilerde hostu sattıkdan sonra sallıcaksa beni hiç uğraşmıyım zaten istemiyorum öyle hostcu.
@buyukweb.com
Hocam vds alabiliriz ama şuan maddi imkanımız bunu karşılar. Zaten bir anda öyle büyük bi hizmet vermenin mümkünatı yok. Zamanla olacak şeyler bunlar o yüzden şimdilik host la başlayalım bi el atalım hayırlısı ile :) Eğer host da satıyorsanız bi irtibata geçebilirmisiniz?

SkyLord

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,

www.birkur.net.tr/sanal-sunucu.php sayfamızdan VPS / VDS paketlerimize bakabilirsiniz.

Tüm fiyatlarımıza KDV dahildir. Ödeme sonrası fatura kesilip adresinize gönderilecektir.

Saygılarımla,
İyi günler dilerim.
Gökhan SAVAŞ

Banka Hesap Numaralarımız:

www.birkur.net.tr/banka.php Sayfamızdan ödeme geçebilirsiniz.

Kurumsal Bilgiler:

tiki.png
Web Site: http://www.birkur.com/ http://www.birkur.net/ http://www.birkur.net.tr/
tiki.png
Ticari Ünvan: BİRKUR Bilişim ve İnternet Hizmetleri
tiki.png
Kayıtlı Bulunduğu Vergi Dairesi: Körfez Vergi Dairesi
tiki.png
Vergi Numarası: 753 051 6792
tiki.png
T.K. YER SAĞLAYICI FAALİYET BELGESİ: YS - 1569

İletişim Bilgileri:

Adres: Hacı Akif Mah. Sümer Cad. Uysal Pasajı No:30 41800 Körfez / KOCAELİ
Ofis Telefon: 0(262)511 4884 (Hafta içi: 09:00-19:00 / Hafta sonu: 10:00-18:00 Arası Arayıp Destek Alabilirsiniz / Pazar günü mesaimiz yoktur.)
Mobil Telefon: 0(554)614 0031 - 0(506)989 8949 (7/24 Arayıp Destek Alabilirsiniz)
Web: http://www.birkur.net.tr
Msn: [email protected]
E-Posta: [email protected]

garr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayırlı olsun arkadaşım almışsın artık.. ben Vps servisi kullanıyorum ve bende sana vps önerirdim Teknotelden alıyorum başarılı bir firma aynı şekilde 7/24 teknik destekde

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5