İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Host Arıyorum

usekes

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ağustos 2004
Mesajlar
699
Reaction score
0
Konum
Istanbul
Arkadaslar ilk basta belirteyim bu konuda acemeyim ama orta duzeyde de bilgim war. kisaca durumu ozetliyeyim. sitemize saldiri geldigi icin hostumuz firewall kurmus ve bu sebepten dolayi siteye kimse giremio fln falan. kısaca hostumuzdan memnun degiliz. kullandigimiz host ise turkler.adam.olmaz adresini barindiran sitenin hostu (anlayan anladi bu konu ile ilgili baslik acilmis onceden okudum we hemen deistirme karari aldim hostu,ayrieten hayvan muamelesi yapiolar musterilerine, gidin edin bidaha msj cekmeyin fln).
yukardaki reklami bulunan siteden de acilan konulardan da aradim. ama sonucta host lara pek guvenemiorm.

Su an kullandigimiz host we ozellikleri


1 gb alan

bw yi hatirlamiorm

sınırsız subdomain fln.


aylik 8 ytl werioduk.

ama bu boyle dewam etmeyecek. http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=13186 adresindeki paketleri inceledim fena diil ama guvenemedim bi turlu. odemeyi aylik yapmak istiorum. fiyatlari ise werdigim topicdeki gibi olursa iyi olur.


tekrar soylemek istiorm fazla bilgim yok bu konuda ama hic de isten anlamıyor degilim!

sizden ricam kullandiginiz host ozelliklerini fiyatini we memnun olup olmadiginizi belirmeniz.ona gore ben de bir karar werecem(bu arada domain war)
 

trextra

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mart 2005
Mesajlar
5,290
Reaction score
0
Konum
Kadıköy
1 GB alan için 8 YTL çok az. Az olduğu için uygun fiyata hep sorun yaşarsın.
www.hostbul.net ten host larla ilgili yorumları oku. Ama türkiye de düzgün olan hostlar hep pahalı. Sende yurtdışında reseller al herkes gibi. PHP ise siten çok rahat bulursun.

Forumdaki herkesin önerdiği ortak birkaç site var TR host için.
www.rh.com.tr
www.vt.com.tr
 

usekes

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ağustos 2004
Mesajlar
699
Reaction score
0
Konum
Istanbul
arkadaslar ben host buldum sonunda ama soyle bi sorunum war. ben webtrhosttan forumturkline.com u aldım. baska bi yerden de host aliorm. host sahibi ile konustum dioki hostu baska yerden alsan bile domain nslerini deistiremezsin. bu ne derece dogru? ( ben hostu baska yerden alcam ordaki nsleri hostumun nsi ile deistircem)
 

Kalyoncu

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mart 2005
Mesajlar
54
Reaction score
0
ns'lerinizi tabiki degisterebilirsiniz.

Domain kontrol panelinizde.
 

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mart 2005
Mesajlar
1,247
Reaction score
0
Eger domaininizi bir onceki host firmaniz kaydetti ise ve sizin yonetim hakkiniz yok ise ( klasik turk sorunlarindan bir tanesi domaini hosting firmasi kaydeder ve siz erisemezsiniz bilgileri soylersiniz onlar degisirler ) siz ns leri degistiremediginiz gibi domain icin de hic bir hak idda edemeyeceksiniz demektir. Soylemleriniz uzere boyle bir sorun cikiyor. Sanirim bu durum soz konusu boyle bir durumda eger domain whois bilgilerinizde sizin email adresiniz yaziyor ise domaini kaliteli bir firmaya transfer edin derim. ( Orn : Karegen.Com, Kriweb.Com ) Bu transfer isleminizden sonra ( tabiki transfer icin kilit koymamis ise ) Name Server ( NS ) bilgilerinizi istediginiz gibi degistirebilirsiniz...

Iyi calismalar.
 

usekes

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ağustos 2004
Mesajlar
699
Reaction score
0
Konum
Istanbul
kernel, whois deki email adresiyle denedim fln olmadi bi turlu.sifremi unuttum u denedim o da olmadi. hostun paneline girmeyi denedim sayfa acilmio dedi.adminle kavga ettim yine bi sonuc vermedi.


site adresi forumturkline.com whois de de emaili [email protected]

bu maile erisebilmek icin de cpanelden giris yapmak gerekiyor.ama ordan girmeye calistimi da account suspended hatasi werior.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst