İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

host arıyorum.

E

erdemir-int

Misafir
Merhaba arkadaslar ben ibrahim. Bugune kadar tek bir hosting firmasıyla çalıştım fakat server'ı türkiyede olduğu için biraz tuzlu kaçıyor ve araştırma imkanım hiçbir zaman olmadı. Ben webmaster'lık yapıyorum ve şuana kadar sayısız site tasarladım. Benim sizlerden istediğim, bana adam akıllı bir hizmet verebilecek ve server'i türkiye'de bulunan bir host önermeniz.
---

Ve lütfen önerinizi bildirirken, biraz açıklayıcı olursanız sevinirim.

E

erdemir-int

Misafir
biraz önce reseller aldım. yok abi buda sarmadı beni!!!.. server'mı diyosunuz sunucumu diyosunuz? nedir işte ondan alıcam arkadaslar biraz acele edin. Müşterilerim bekliyor ve şuan kafayı yemek üzereyim. acil yardım edin lütfen

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Selam Genc is Adami,

Turkiyede server almak istiyorsan datacenterlarla direkt temasa gecmeni oneririm. Sabanci, Bnet, Anet, Teklan sunucu saglama hizmeti veren aklima ilk gelenler. Turkiye bandwidth pahali oldugu icin yurtdisina oranla bir hayli fazla fiyat odersin bu normal. Adam akilli hizmet tanimi biraz da senin ne arzuladigina bagli olarak degisir.

E

erdemir-int

Misafir
adam akıllı derken demek istediğim. bana destek olacak birilerini arıyorum. para olarak sıkıntım yok. ben ayarlamarla uğraşmak istemiyorum. Yani ben firmamı arıcam www..........com ismini al paketinide aç. hesabına yatırırım dicem. işlemin böyle olmasını istiyorum.
---

Şuan için birtane firmam var ama oda bazen yetersiz kalıyor. 2.firmaya ihtiyac duyuyorum
----

bu arada bir firmayla daha anlaştık sayılır ;)

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
www.kriweb.com da aylık 7 GB sınırı var her bir domain için. eğer bu sana yeterse kesinlikle KRIWEB. 2 senedir kullanıyorum. online destekleride var. çok iyi bir firma...

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Sport' Alıntı:
www.kriweb.com da aylık 7 GB sınırı var her bir domain için. eğer bu sana yeterse kesinlikle KRIWEB. 2 senedir kullanıyorum. online destekleride var. çok iyi bir firma...

ben 2 ay kullandım felaket kötü.. online destek 0 !!
üyeliğimi iptal ettirmek için +2 ay uğraştım.. destek vs. değil. adreslerine bir arkadaşımı yollamak zorunda kaldım. üyelik iptal etmeme sebebpleri karttan zamanı geldikçe para çekmek tabii ki!!
bence kaçın.. :mad:

aylık 2.5 milyon olan yerden zaten daha fazlası beklenemez..

tHm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reseller yani bayi paketleri ile ilgileniyorsan www.turkhostmaster.com incelemeni tavsiye ederim. Herhangi bir sorun varsa www1.turkhostmaster.com adresinden yardımcı olabilirim. Sunucu yönetimi ile uğraşmak istemiyorsan, reseller senin için ideal. Yanlız sunucumuz yurtdışında.

iyi çalışmalar.

proTürK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Rh.com.tr
Progen.com.tr

Tavsiye ederim Türk olarak. Şayet, sen ben makinayi hazirlarim dersen co-location konusunda sana Türkiye içerisinde yardımcı olabilirim. Yada, dersen bana makinayı hazırla, kur, konfigre et de dersen, o zaman da yardımcı olabilirim ama unutmamamız gereken bir gerçek varki Türkiye'de sadece kurumsal sitelerle çalışmanı öneririm ve bandwith yani site trafiği düşük olanlarla...

Onun haricinde sunucu kiralama vb gibi konularda da, çalışmasak bile sana yardımcı olmaya çalışırım.

Msn: [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.