İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Host arıyorum!

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba mp3 sitesi için 1 gb alan 200 gb bw! lik bi host arıyorum! bw ileride artacaktır! asp desteği olmalı! 1 haftada deneme hesabı istiyorum! bunun için ayırdığım bütçe 20 ytl! teşekkürler msnim: [email protected]

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki bunun güvenilirliği nedir daha önce kullandınız mı ! bir de yabancı parayı vere işi nasıl olcak?

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben ne yazıkki kredi kartı kullanamam!sadece eft yapabilirim! başka önereceğiniz bi firma var mı?

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahu yok mu bu forum da hiç hostçu! ya da host tavsiye edecek adam! bulamazsam satmak zorunda kalcağım mp3ortami.com u!

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Emir/isyan cumleleri sana fayda getirmez.
Hostcu diye bir sey yoktur
ASP destegi windowsta var.
EFT istedigine gore Turkiye'de istiyorsun
Turkiye'de Windows hosting cok yaygin degil / olanlar reseller, 200 GB vermezler
Kendi server'ini kirala ya da unix'e gec.
Sececegin yeri MSN'den konusarak yapma.

C

c4®

Misafir
20 YTL ile bu hizmetin 1/10 'ununu anca alabilirsin, sana bu band genişliğini bu fiyata vereceklerini söyleyenler seni , kandırmış olacaklardır.

En mantıklı çözüm; kendine sunucu kiralamandır, mp3 siteleri içinse hit servis sağlayıcı FDC ;)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
MSN'imi 5 gunde ortalama 1 insan ekliyor. FDC'deki sunucularindan 150 kb/s den fazlasini alamiyorlar diye. Bir tanesinin verisini 3 gunde tasidik 100 mbitlik makinada :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.