İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Host Firmaları Hakkında

RaSCaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir host firması bünyesinde kurulu olan vbulletin forumun lisanslı olduğunu anlıyamaz mı?Anlıyorsa nasıl anlar?

Lisanslı olduğu halde arkadaş vbulletinde ki forum linklerine eklemediği için görünmüyor orada.Ve orada yok diye lisanssız diyip duruyolar.Oraya ekleyip eklememek Kişinin kendi tercihi orada yok diye lisanssız olmaz ki forum.Ve şaşırdım host firması başka türlü ulaşamıyor mu bu bilgiye.İlla dekontmu yollancak şukadar verdikte aldık diye.

RaSCaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 ayarı düzelttirelim dedik adamlar lisanssız diyip duruyolar.218 küsür ytl verdik zoruma gdiyor biri lisanssız diyince valla kafayı yicem.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Hocam bu bahsettiğin site yazyazabilirsen.com mu?

RaSCaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok bizim site daha tam oturmadı bölümler fln açılmadı.Yapım aşamasında diyelim vbulletin lisanslı olarak kuruldu :) şuan 1-2 ayarla alakalı sorun var işte onları giderip siteyi yapılandırıp açıcaz.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
He pardon oranın admininin adı da Rascal'dı da çağrışım yaptı :) Kolay gelsin...

RaSCaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bi konu daha danışcam arkadaşlar.

Temada düzenleme yapamıyorum.Enufak örneği şu alt çizgileri kaldıramıyorum forumda.suhosin ayarıyla ilgilidir dendi.Hostçuya söle halleder dendi araştırmalarım sonucu.Fakat benim host firması o ayarlar değiştirilmez diyor.

Şimdi kime inancam ben.Host firması olan üyelerden yada bilgili arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.Ona göre yol izlicem çünkü.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.