A
Adx
Misafir
Arkadaşlar Açıkçası Bu Foruma Her Girişimde Firmalar (Yada Öyle Olduklarını idda edenler) Tarafında Dolandırılmış Arkadaşlar Görüyorum Ve Açıkçası Bu Beni Çok Üzüyor Çünkü Hepimizin Adı Kötüye Çıkıyor Benim Fikrim Firma Olan Yada Sadece Vergi Numarasıyla Çalışan Ki Bu Arkadaşlarımızda Kişisel Fatura Kesiyorlar Sadece Diğerlerinden Farkları Ticaret Ve Sanayi Odasına Kayıtlı Olmamaları Biz Bu Arkdaşlar Birleşip Bi Host Derneği Kuralım Ama Adam Akıllı Bi Şey Ve Ticaret ve Sanayi Odalarıyla Görüşüp Sadece Bu Host Derneğine Üye Olan Firmaların Hosting Üzerine Çalışma İzni Olsun Yani Konuyu Toparlayacak Olursak Şöyle ki Mesela xxx.com diye bi host sitesi olsun bu şahıs eğer host işi yapabilmek istiyorsa sadece işte vergi numarası alıp ticaret odasına kayıtla bu işe başlayamasın gelip dernee üye olsun böylece hem dolandırıcılık ene aza iner hemde bu derneğe üye olanlar diğer firmalardan ayrılmış olur ayrıca kayıtlı firmalardan domain almış kişilerin domainlerinin üzerine kimse yatamaz bence bu konu üzerine konuşalım yoğunlaşalım şimdi bazı arkadaşlar hemen çıkıp yok kardeşim işte böyle olmaz yok bilmem sen böylesin yok işte filanca şahır böyle yapıyor demesin önce bi konuşalım olabilecek bi şeyse bence hiç durmayalım bu konu üzerinde yoğunlaşıp bir an önce devreye sokalım.