İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Host firmalarına öneri

A

Adx

Misafir
Arkadaşlar Açıkçası Bu Foruma Her Girişimde Firmalar (Yada Öyle Olduklarını idda edenler) Tarafında Dolandırılmış Arkadaşlar Görüyorum Ve Açıkçası Bu Beni Çok Üzüyor Çünkü Hepimizin Adı Kötüye Çıkıyor Benim Fikrim Firma Olan Yada Sadece Vergi Numarasıyla Çalışan Ki Bu Arkadaşlarımızda Kişisel Fatura Kesiyorlar Sadece Diğerlerinden Farkları Ticaret Ve Sanayi Odasına Kayıtlı Olmamaları Biz Bu Arkdaşlar Birleşip Bi Host Derneği Kuralım Ama Adam Akıllı Bi Şey Ve Ticaret ve Sanayi Odalarıyla Görüşüp Sadece Bu Host Derneğine Üye Olan Firmaların Hosting Üzerine Çalışma İzni Olsun Yani Konuyu Toparlayacak Olursak Şöyle ki Mesela xxx.com diye bi host sitesi olsun bu şahıs eğer host işi yapabilmek istiyorsa sadece işte vergi numarası alıp ticaret odasına kayıtla bu işe başlayamasın gelip dernee üye olsun böylece hem dolandırıcılık ene aza iner hemde bu derneğe üye olanlar diğer firmalardan ayrılmış olur ayrıca kayıtlı firmalardan domain almış kişilerin domainlerinin üzerine kimse yatamaz bence bu konu üzerine konuşalım yoğunlaşalım şimdi bazı arkadaşlar hemen çıkıp yok kardeşim işte böyle olmaz yok bilmem sen böylesin yok işte filanca şahır böyle yapıyor demesin önce bi konuşalım olabilecek bi şeyse bence hiç durmayalım bu konu üzerinde yoğunlaşıp bir an önce devreye sokalım.

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki o dernege katılacak firmaların guvenir olup olmadıgın nasil anlayacan. bide eger bu dernege bi sekilde uye olan sozde host firmalarindan biri dolandiricilik yaparsa bile o zaman bu dernege guven kalmaz bence...

M

mcanli

Misafir
Adx' Alıntı:
Ve Ticaret ve Sanayi Odalarıyla Görüşüp Sadece Bu Host Derneğine Üye Olan Firmaların Hosting Üzerine Çalışma İzni Olsun

Serbest ticaret ekonomisinde böyle bir olayı gerçekleştiremezsin.
Buna dolaylı olarak tekelleşme denir.

A

Adx

Misafir
derneğe üye olanlardan belii şeyler talep edilecek ayrıca derneğe üye olan arkadaşlar derneğe üye olarak kuralları kabul etmiş olacak ve ayrıca derneğe üye olan firmaların bütün bilgileri dernekte kayıtlı olacak dolandırıcılık şikayeti gelirse konu üzerinde araştırma yapılacak zaten dernek olunca resmi bi kurum oluyorsunuz dolayısıyla herhangi bir dolandırıcılık anında dolandırılan arkadas hiç uğraşmayacak gerisi polis ve dolandırıcı arkadaş arasında bişey artık polis bu arkdaşı merkeze götürüp herkese öptürürmü yoksa içeri atıp turşusunu mu kurar orasını bilmeyiz ama o arkadaş kesinlikle dolandırıcılık sucundan yargılanacak

A

Adx

Misafir
tekelleşme deil sen sadece tüketiciyi koruyorsun ayrıca tekelleşme dediğin bütün işlerin tek elden yürütülmesidir ki bu derneğe gerekli koşulları yerine getiren herkes üye olabilecek yani adamın tipine bakıp sen gelemezsin demiyicez koşullar yerine getirilmişse ok denir

S

Surkent

Misafir
Ovetto Bir Ara Hostdernegi Kurmayı Düşündük Ama Olmadı. Destek Veren Olmadı Çoğu Firma Çekindi. İsimler Alını Ama Proje Askıda KAldı. Surkenthost Vergi Levhamız Ticari KAydımız Mevcut. Eğerki Bir Proje Düşünüyorsanız Sizi Destekleriz.

www.surkenthost.com.tr
[email protected]
0412 224 01 17
0412 224 01 14

S

Surkent

Misafir
Şuanda Hostcuların Bağlı Olacağı Bir Oda Bile Yok Diyarbakırda Tüm Bilgisayarcılar Ve Bilişimciler. İntercafeciler Odasına Bağlı.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Hostcu diye birsey olmadigi icin bagli olacaklari bir odanin olmamasi oldukca dogal bir olgu.

S

Surkent

Misafir
Peki Hostucaların Hostucular Çamur Atması. Sitelerini hekletmesi Doğrumu.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
1-2 haftadir forumdasin, herseyi gectim de aklima takiliyor merak ediyorum bayadir gercek misin sen?

yeniwebmaster

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Hostucu nedir ? olurmu böyle şeyler. ?

Alışmışsınız herşeyin derneğine bununda mı derneğini kuracaksınız.

Bırakın bu işleri ya aşın bunları aşın.

S

Surkent

Misafir
Arkadaşım Her Reseller Alıpta Vergi Odemeyipte Hostcu Olunursa. Hostderneginin Kurulması Gayet Mantıklı

A

Adx

Misafir
arkadaşım gördüğüm kadarıyla her şeye muhalif olanlar yine muhalif ön planda olmak için başka bir yol bulun

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Cirosu düşük iki üç şirket destekler böyle birşeyi. Omnis, Türkticaret, Kriweb gibi şirketler desteklemez.

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım Ben bu arkadaşların endişelerini anladım bunların sicil numaraları v.s. yok böyle bir dernek açılırsa dolandırıcı olmaları bitecek artık dolandırıcılık diye bir şey kalmayacak alınlarının teri ile para kazanacaklar endişeli olnaların endişesi bundan.......

yeniwebmaster

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Ben hostingçi değilim ama şu anki bilgimle piyasaya girsem bi yerlere geleceğim kesin.

o vergi levhası fatura kesme vs vs benim için problem değil problem oldugunu düşünen varsa yardımcı da olurum.

Ben reseller hesabı açıp hosting işine girerim faturamıda keseirim serverim var derim kimse anlamaz.

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tşk ederiz sen düşünen olursa yardımcı olurum demişsin. Bende sana yardımcı olacağım dürüstlük konusunda......

A

Adx

Misafir
kimin neden muhalif olduğunu anlamak fazla zor deil kardeşim herkes elini taşın altına koymalı ha ben koymam diyorsan o başka o zaman sana burdan ekmek yok gülüm dolandırıcılıkla alaksı olmayan arkdaşlar zamanında dolandırıcılıkla suçlandılar sonra öyle olmadıkları ortaya cıkınca herkes suspus oldu nedense bazı arkadaşlarımız butür durumlara tahammül ede miyorlar kardeşim madem katılmıyorsun sadece nedenini soyle ona buna bok atma kendisi herhalde dolandırıcı olacakki forumda herkim hosting isine girdim derse yada bende fiyatlar uygun derse hemen bu arkadaşlar mührü basıyor dolandırıcı size o yetkiyi o mührü kim verdi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5