Dernek mernek kimse uğraşmaz bununla, boşa masraf Allah aşkına zaten ne kazanıyorsunuz ki, bunun için yatırım yapacaksınız? Sitene koymuşşun cep telefon numaraları, ben mührüde basarım, damgayıda. Neymiş artık konuşmuyormuşuz, ben bir sürekli konuşmak istemiyorum, anlayan bir defada anlasın istiyorum. Yoksa benim fikirlerim değişmedi. Adam daha Türkçe konuşmasını bilmiyor, abidik gubidik muhabbetler, her kelimenin baş harfi büyük, iğrenç yazım tarzları bu adamın her yeri güven olsa ne olur? Böyle bir dernek kurulsa, bizim tarafımızdan kabul görmedikçe batağa girer. Zaten derneğin ne kadar tarafsız olacağı malum. Tarafsız bir oluşum olsa amenna, ama kimse kusura bakmasın, bu işi doğru yapanların yanında yarım yamalak yapanların hakkım çiğneniyor diye dernek kurma girişimini desteklemem, heryerde ezerim. Bu işleri biliyoruzda konuşuyoruz.
Bu forumlarda ferrahost, sis, webislem vs. gibi şirketler var, neden onlara tepki gelmiyor? Oturup bunları düşünün, strateji belirleyin ve ona göre davranın. Yok ya ben bu işlerden anlamam ama doğru dürüst iş yapmak istiyorum diyorsanız gelin MSN'ime size çalışma stratejinizde yardımcı olayım.
Bu forumlarda ferrahost, sis, webislem vs. gibi şirketler var, neden onlara tepki gelmiyor? Oturup bunları düşünün, strateji belirleyin ve ona göre davranın. Yok ya ben bu işlerden anlamam ama doğru dürüst iş yapmak istiyorum diyorsanız gelin MSN'ime size çalışma stratejinizde yardımcı olayım.