İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Host firmalarına öneri

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Dernek mernek kimse uğraşmaz bununla, boşa masraf Allah aşkına zaten ne kazanıyorsunuz ki, bunun için yatırım yapacaksınız? Sitene koymuşşun cep telefon numaraları, ben mührüde basarım, damgayıda. Neymiş artık konuşmuyormuşuz, ben bir sürekli konuşmak istemiyorum, anlayan bir defada anlasın istiyorum. Yoksa benim fikirlerim değişmedi. Adam daha Türkçe konuşmasını bilmiyor, abidik gubidik muhabbetler, her kelimenin baş harfi büyük, iğrenç yazım tarzları bu adamın her yeri güven olsa ne olur? Böyle bir dernek kurulsa, bizim tarafımızdan kabul görmedikçe batağa girer. Zaten derneğin ne kadar tarafsız olacağı malum. Tarafsız bir oluşum olsa amenna, ama kimse kusura bakmasın, bu işi doğru yapanların yanında yarım yamalak yapanların hakkım çiğneniyor diye dernek kurma girişimini desteklemem, heryerde ezerim. Bu işleri biliyoruzda konuşuyoruz.

Bu forumlarda ferrahost, sis, webislem vs. gibi şirketler var, neden onlara tepki gelmiyor? Oturup bunları düşünün, strateji belirleyin ve ona göre davranın. Yok ya ben bu işlerden anlamam ama doğru dürüst iş yapmak istiyorum diyorsanız gelin MSN'ime size çalışma stratejinizde yardımcı olayım.

A

Adx

Misafir
abicim zaten şuan kimse hakkım yeniyor demiyor kimseyede çamur atmaya çalışmıyoruz buna hakkımızda yok ama ayrıca büyük işler çeviren host firmaları kursun onlar öncülük etsin buyursunlar arkalarından gitmeyen adi dir sen ben biliyorum falan diyorsun anlat bizde bilelim abicim bağırıp çağırıyorsun sen forum yöneticisisin bence forumda böyle konuların konuşulması insanların kafa yorması en başta forum sahibinini yöneticisinin hoşuna gitmeli bizde zaten kesin kuralım falan demedik konuşalım dedik insanlarla bu konu hakkındaki görüşlerimizi paylaşalım dedik demedik ki illaki böyle olsun yok bu işlerle kimse uğraşmaz falan ne yani senin demenle mi uğraş mayacak ? yada benim dememele mi uğraşacak? bence anlamsız bir tartışma daha doğrusu bi tartışma olma malı sadece görüş alış verişi o kadar

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Tartışıyoruz zaten :)

Benim yönetici olmamla konuyu bağdaştırma. Bu tip konular benim ilgilendiğim alanda yoksa diğer webmaster konularıyla ilgili değilim. HostBul kurulduğunda onun forumlarında başladım yöneticilik yapmaya beni tanıyanlar zaten oradan tanıyor, ben buraya havadan düşmedim, bilgisiz olarak yorum yapmıyorum. Yanlış anlama, kimseye ahkam kesmem, zaten haddim değildir. Bazı görüşlere sert çıkarım kötü yanımda bu olsa gerek. Neyse gelelim şu konuya, şimdi buradaki tüm fikirlere, önerilere saygım sonsuz, maddi manevi desteklediğim çok projeler oldu, yeni projelerde var, şimdi onlar peşinde koşturuyoruz.

Karşı çıkmamdaki sebep nedir biliyormusun? Projeyi sunan kişinin kimliği öncelikli olarak dikkatimi çeker, böyle geniş kapsamlı bir proje için, ticari faaliyet gösteren bir kişinin resmi sitesinde mobil telefon numaraları bulunuyorsa, proje baştan çöpe gitmiştir, el değiştirmesi gerekir. El değiştirirken, bunu objektif bir kişi idare etmelidir. İki, üç tane isimleri daha yeni duyulan şirketler böyle bir oluşumun kurulmasını sağlarlarsa, bu destek görmez. Daha önce Cenk adında birinin sahibi olduğu Ottomanhosting diye bir şirket kendi çapında eğlenceler(!) düzenledi, forumlar kurdu, siteler kurdu, dernekler, organizasyonlar, toplantılar (2 kişilik) vs. vs. Sonuç? Çöp oldu. Kendini imparator gören ve Türkiye'de hosting işi benimdir diye düşünen bu adamı şimdi kaçınız tanıyorsunuz? Bunun gibi neler gördük neler. Böyle bir dernek kurulursa, üyeler babacan olur ama hikayeden, eritmesi kolaydır, yudumlarız.

Diyelim idare tarafsız birinin elinde ancak bana göre bu oluşum yine tutmaz. Her açıdan maddi çıkar düşünce konusu olur ve destek görmez. Bu yüzden o değerli zamanınızı böyle boş işlere harcamayın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.