Hizmetin kralı ihs de var. Bir kere şunu soyleyim hiç bir sebep belirtmeksizin geri iade vaf. Şeffaf politika.. sonrasinda ise vargonen ve doruk.net tavsiye edilir..
İhs artık paraya doymuş saygısız çalışanlar ve zam üstüne zam yapıyor. Şikayetvar'a da yazdım..
"İhs Telekom'dan 1 vds sunucu aldım 2 aydır kullanıyorum.
1. vds sunucumun kurulumu 3 gün sürdü.
2.vds sunucumun ödeme tarihi yaklaşıyordu son bir hafta kaldığında İhs Telekom dan 59,00 tl ödemeniz var son ödeme tarihinde ödememeniz durumunda hizmetiniz durdurulacaktır.
Son 5 gün ve 3 gün kala yine ödeme bildirimi ile ilgili e-mail geldi borcum hala 59,00 tl ama ne olduysa son ödeme günü kullanıcı ekranını açtığımda 59,00 tl olan ücret 69,00 tl olmuş, yanlışlık olduğunu düşündüm telefonla aradım bakın benim borcum 59,00 tl nasıl 69,00 olur üstelik ben bu hizmeti 59,00 tl alıyordum, nasıl bu oldu? İhs Telekom'un cevabı bugün karar alıp fiyatı yükselttik bu yasal mı?"
İHS'de neyim var neyim yok natro'ya taşıdım. Natro daha şeffaf iade garantisi veriyorlar. Saygısız elemanları yok gecenin 3-4-5'nde bile muhattap bulabiliyorum. Ve süpriz zam yapmıyorlar. Aynı zamanda natro müşterisiyim 5 yıldır kullanıyorum hiç ihs'de ki gibi bir şey ile karşılaşmadım. Tüm yedeklerimi aldım ve hizmet iptalini istedim ihs'den. Domainlerimi de taşıyorum gerçekten en iyisi Natroymuş.. Sitelerim ihs'de ki sitelerimden daha performanslı ve stabil çalışıyor.