host tavsiyeniz ne olur?

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
10 Şubat 2006
Mesajlar
1,677
Tepki puanı
1
Konum
Ankara
Merhaba,
Anlıyorum access den mssql e gecmeniz sizin için daha iyi olacaktır. ancak yinede sormadan edemiyecegim mssql mb degerine göre fiyatı artan bir data uygulaması ucuz yollu bulabilecekmisiniz?
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
11 Mart 2005
Mesajlar
1,508
Tepki puanı
1
Konum
Ankara
ufak çaplı sunucu tavsiyemi unutma, madem 15k hitin var reklamlardan parayı çıkartırsın, 10 dolarlık paketlerle yürümez bu iş.

Katılıyorum. Server almak en mantıklı iş. Yok aşırı veritabanı kullanımıydı, yok diğer sitelere zarar veriyorsun diye siteyi kapatmaktı diye uğraşmaktansa bir server işinizi görür. Hem 15.000 hitli siteden çok iyi kazanç sağlanabilir. Atıyorum 400$ kazansanız 130$ servera verseniz kardır.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
12 Aralık 2004
Mesajlar
9,603
Tepki puanı
106
Konum
AZ
Herhangi bir paket ile götürmen imkansız, boşuna vakit öldürmüş olursun bakarak. En ucuzu VPS veya ufak bir server (50-60 dolar civarında) senin işini görürdü. Ama senin bir de Windows hadisen var, her türlü o veremem dediğin fiyatlara çıkmak durumundasın gibi gözüküyor.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
29 Ekim 2005
Mesajlar
3,592
bence güçlü bir makine alıp, tüm sitelerini o makineye topla. sitelerin için verdiğin host masrafı ile kafa kafaya gelir zaten.
 
Geri
Üst