Arkadaşlar eskiden byethostu kullanıyodum iyiydi herşey domainimde vardı bayaga ugraşmıştım ama byethost artık ücretli domain ekledikten en geç 1 hafta sonra hostu kapatmaya başladı farklı farklı domainlerle denedim yinede kapatmaya devam etti bilgisayarda bile tutmadım dosyalarımı byetde tutuyordum kendi temalarım botlarım ws. hepsi gitti. host almayı düşündüm malesef öyle paryı bulamadım : ( facebookda sayfalarım vardı sattık paypal ile ödeme alacaktık para yattıgı gün otomatik ödeme denen lanet olası şey hemen otomatikmen almış : (
host almak için reklam almayı düşünüyorum google adsenseye başvurdum sınırı tam geçtim ödemeyi alcam diye sevinirken googleye göre guya sitemde görünmeyen mause imlecine baglı reklam kodları yerleştirmişim hesabım ban yedi : ( bu günlerde tüm aksilikler beni buluyo : ( şimdi bloggerı kullanıyorum ama getirisi hiti hiç bier şey olmuyo herşey kısıtlandıgı için
elinde fazla hostu olan biri varsa yada yardım edebilecek biri varsa ne isterse yaparım sadece 2 aylıgına 1 host verebilecek varmı :utan: :utan:
host almak için reklam almayı düşünüyorum google adsenseye başvurdum sınırı tam geçtim ödemeyi alcam diye sevinirken googleye göre guya sitemde görünmeyen mause imlecine baglı reklam kodları yerleştirmişim hesabım ban yedi : ( bu günlerde tüm aksilikler beni buluyo : ( şimdi bloggerı kullanıyorum ama getirisi hiti hiç bier şey olmuyo herşey kısıtlandıgı için
elinde fazla hostu olan biri varsa yada yardım edebilecek biri varsa ne isterse yaparım sadece 2 aylıgına 1 host verebilecek varmı :utan: :utan: